Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ! ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ! ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ»


Police-Voice blog ➤
ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ! ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ» ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ! ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ! 
Τελευταίες πληροφορίες
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του «Makeleio.gr» που βρέθηκε στο σημείο η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μέσα στο μαγαζί «Χίλιες και μία νυχτες» στη Φωκίωνος Νέγρη . Το θύμα ήταν Ελληνικής καταγωγής και θαμώνας του καταστήματος. Στις 11.30 το βράδυ δύο τύποι άγνωστοι μπούκαραν μέσα στο μαγαζί και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στο τραπέζι που καθόταν και έπινε το ποτό του. Σημειώθηκαν πολλοί πυροβολισμοί, άγνωστοι ακόμη πόσοι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης. Να σημειώσουμε ότι το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική που βρίσκεται Επτανήσου και Κεφαλληνίας όπου και κατέληξε.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
Eνημέρωση 00:12 
Νέα εν ψυχρώ δολοφονία! Νεκρός ο άνδρας από τους πυροβολισμούς στη Φωκίωνος Νέγρη
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας διαπληκτίστηκε με τέσσερα άτομα στη Φωκίωνος Νέγρη για προσωπικές διαφορές. Το θύμα τράπηκε σε φυγή και βρήκε καταφύγιο στο νυχτερινό μαγαζί Χίλιες και Μία Νύχτες.
Δύο από τους δράστες μπήκαν μέσα στο μαγαζί φορώντας κουκούλες full face, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τους συνεργούς τους.
Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής για το περιστατικό, τον εντόπισε ύστερα από έρευνες.
Ο άντρας, ο οποίος ήταν Έλληνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και το θύμα κατέληξε.
Το συμβάν έγινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι.
H ανακοίνωση από την αστυνομία – Τελικά πέθανε ο άνδρας 
26-2-2018 ΩPA 23.30 AΠO THN ΠEPIOXH THΣ KYΨEΛHΣ METAΦEPΘHKE ANΔPAΣ ME TPAYMATA AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO ΣE KΛINIKH OΠOY KATEΛHΞE.ΠPOANAKPIΣH ΔAA
Προηγούμενη ενημέρωση:
Δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζί – Μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο
Άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Φωκίωνος Νέγρη 15, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας είναι ζωντανός, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή του είναι σοβαρή.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από τρία άτομα, έξω από το μαγαζί Χίλιες και Μία Νύχτες, Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου