Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Οι μισθοφόροι του Ερντογάν εγκαταλείπουν την επίθεση στην Εφρίν γιατί κινδυνεύει να πέσει η Ιντλίμπ

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Οι μισθοφόροι του Ερντογάν εγκαταλείπουν την επίθεση στην Εφρίν γιατί κινδυνεύει να πέσει η Ιντλίμπ


Police-Voice blog ➤
Αναποδιά έτυχε στον Ερντογάν σε ό,τι αφορά τη μάχη της Εφρίν. Πολλοί από τους φιλότουρκους ισλαμιστές που μάχονται στο πλευρό του τουρκικού στρατού στην επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», εγκαταλείπουν την τουρκική επιχείριση και τρέχουν στη γειτονική επαρχία της Ιντλίμπ να σταματήσουν τον κυβερνητικό στρατό που προελαύνει προς την πόλη της Ιντλίμπ και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.
Όπως μεταδίδει το Al Masdar News, επικαλούμενο τοπικές πηγές της ισλαμιστικής αντιπολίτευσης, την Τετάρτη σημειώθηκαν διαδηλώσεις στην Ιντλίμπ από πολίτες με το αίτημα οι ισλαμιστές που είχαν τεθεί υπό τουρκικές διαταγές να πάψουν να μάχονται ενάντια στους Κούρδους στην Εφρίν και να στραφούν κατά του συριακού κυβερνητικού στρατού.
Την Τετάρτη ο συριακός στρατός και οι φιλοκυβερνητικές παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές προέλασαν αρκετά προς την πόλη Σαρακίμπ, τελευταίο προπύργιο πριν την πόλη της Ιντλίμπ, φθάνοντας σε απόσταση 20 χιλιομέτρων και αφού απελευθερώθηκαν προηγουμένως καμιά δεκαριά χωριά και κωμοπόλεις.
Εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, γράφει το Al Masdar News, ότι δηλαδή οι ισλαμιστές εγκαταλείπουν την επίθεση στην Εφρίν, τότε κινδυνεύει ολόκληρο το τουρκικό σχέδιο να μείνει ξεκρέμαστο.
Εκτός κι εάν ο Ερντογάν αποφασίσει να «καθαρίσει» με τον δικό του στρατό αποκλειστικά, πράγμα που σημαίνει ότι θα επωμιστεί και όλες τις απώλειες όπως και ότι θα θεωρηθεί απροκάλυπτα εισβολέας.
Η επιχείριση «Κλάδος Ελαίας» διεξάγεται ως εξής: Οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές είναι η εμπροσθοφυλακή και υποστηρίζονται από τουρκικά τανκς και πυροβολικό. Έτσι η επιχείριση εμφανίζεται για τα προσχήματα ως ενδοσυριακή διένεξη με την Τουρκία να υποστηρίζει τη μία πλευρά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου