Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΛΙΑΑΑΑ μέχρι δακρύων ! ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ…ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ( ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΡΟΜΑΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ! (ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΕΟΣ .... ΜΕ ΣΤΟΛΗ)

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ…ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ( ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΡΟΜΑΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ! (ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΕΟΣ .... ΜΕ ΣΤΟΛΗ)


Police-Voice blog ➤
Επεκτείνονται οι απειλές εναντίον της Ελλάδας.
Μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς τώρα έχουμε τους τσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με τον φερόμενο ως «αρχηγό» Φεστίμ Λατό (Festim Lato) να προβαίνει σε πολεμικές απειλές εναντίον των Ελλήνων πως έχουν έτοιμο «στρατό εισβολής»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεστίμ Λατό (Festim Lato) δεν αναγνωρίζεται από το κόμμα των τσάμηδων, το PDIU στην Αλβανία, καθώς αποκαλούν τον ίδιο και τους οπαδούς του «μαϊμού-τσάμηδες» όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Διαχειριστής «αλβανοτσάμικης» σελίδας έγραψε ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από τον Βορρά».
Στο ίδιο σχόλιο παραθέτει δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν τον κατονομάζει, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» – (Ushtria Çlirimtare e Çamërisë ή με τα αρχικά «UÇÇ»).
Ο διαχειριστής της ίδιας «αλβανοτσάμικης» σελίδας στο Facebook έγραψε πως «ως υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια υπάρχουσα δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της Τσαμουριάς και με έγκριση από το κοινοβούλιο…».
Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι «ξεφύτρωσαν» τώρα που η Αλβανία είναι έτοιμη να υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο την συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ελλάδα και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Πάντως δεν είναι προς υποτίμηση καθώς πρόκειται για παραστρατιωτικό σώμα το οποίο θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα αφού δεν ελέγχεται από τον επίσημο κομματικό φορέα των Αλβανοτσάμηδων στην ΑΛβανία, που σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλες επιδιώξεις
alvanotsamides1
Στην κεντρική φωτογραφία ένα «άγημα» από Αλβανοτσάμηδες του UÇÇ παρατάσσεται κάπου στην Ολλανδία.
festim_lato
Ο Φεστίμ Λατό, ποζάρει ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. Όταν δεν συστήνεται ως «πρόεδρος» της… Θεσπρωτίας κυκλοφορεί και ως «Κομαντάντ Τσάμι» (Komandant Cami). Δεν είναι ανέκδοτο, έτσι συστήνεται.
http://www.unpolitical.gr/2018/02/blog-post_93.html
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Τα θεμέλια τα βάλανε..Στο μέλλον θα τρέχουμε σε συλλαλητήρια για την Θεσπρωτρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή