Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τροχαίο σοκ. Στην εντατική Έλληνας ποδηλάτης. Παλεύει για την ζωή του

Τροχαίο σοκ. Στην εντατική Έλληνας ποδηλάτης. Παλεύει για την ζωή του


Police-Voice blog ➤
Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός αθλητής και η οικογένεια του μετά απο σοβαρό ατύχημα που είχε πρίν απο μερικέες ώρες. Συγκεκριμένα διερχόμενο όχημα χτύπησε την ομάδα ποδηλατών, όπου και συμμετείχε με αποτέλεσμα να παρασύρει τρείς αθλητές. Οι δυο την γλίτωσαν φτηνά. Δεν συνέβη όμως ο ίδιο και με τον Νεκτάριο.

Η κατάσταση της υγείας του σήμερα περιγράφεται ως πολύ κρίσιμη. Ο ίδιος βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Γενικού Nοσοκομείου Λευκωσίας, μετά απο σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε κρανιοτομή εξαιτίας του αιματώματος που είχε στο κεφάλι απο το σφοδρό χτύπημα που είχε με τα την πτώση του απο το ποδήλατο.
Ο λόγος για τον Ελληνο-Κύπριο αθλητή ποδηλασίας της ομάδας του Κεραυνού, Νεκτάριο Πεττεμερίδη. Μάλιστα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Τσιολής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε μια ανάρτηση που ομολογουμένως συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα έγραψε «Είσαι δυνατός λεβέντη μου. Ακόμα μια ανηφόρα που είμαι σίγουρος θα την ανέβεις και θα είσαι απλά νικητής». Μακάρι να πάνε όλα καλά…
unnamed-1-14

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου