Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ Τα γυρίζει τώρα η Τουρκία – Μεκίρ Μποζντάγ: «Δεν υπάρχει ανάγκη επιστράτευσης»

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ  ΤΟΥ ΠΑΣΑ  Τα γυρίζει τώρα η Τουρκία – Μεκίρ Μποζντάγ: «Δεν υπάρχει ανάγκη επιστράτευσης»


Police-Voice blog ➤
Δεν υπάρχει ανάγκη για επιστράτευση αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Μεκίρ Μποζντάγ.
Σε δηλώσεις του στο τουρκικό κανάλι NTV ο Μπεκίρ Μποζντάγ είπε πως «και ο Πρόεδρος Ερντογάν το είπε σε εκείνη τη δήλωση ότι δεν χρειάζεται διαταγή για φύλλο πορείας. Αυτή ήταν μια απάντηση σε εκείνους που ζητούσαν να πάνε στο Άφριν», ανέφερε ο ίδιος, σύμφβωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας, δήλωσε, «ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και δεν υπάρχει τώρα άμεση ανάγκη. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάναμε με τη στρατιωτική ηγεσία και αν κληθεί ο λαός μας με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει, με πρώτο εμένα».
Όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις προκάλεσαν αναστάτωση στους Τούρκους που έσπευσαν να μπουν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Αμύνης αλλά και σε πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες της κυβέρνησης.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ! 

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου