Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

TOYΡΚΙΚΑ μαχητικά βομβάρδισαν τις ΣΥΡΙΑΚΕΣ δυνάμεις που μπήκαν στο ΑΦΡΙΝ! ΔΥΟ νεκροί και ΠΕΝΤΕ τραυματίες! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

TOYΡΚΙΚΑ μαχητικά βομβάρδισαν τις ΣΥΡΙΑΚΕΣ δυνάμεις που μπήκαν στο ΑΦΡΙΝ! ΔΥΟ νεκροί και ΠΕΝΤΕ τραυματίες! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Πληροφορίες από το Afrin αναφέρουν ότι 2 μέλη του συριακού στρατού που πήγαν να υπερασπιστούν την περιοχή.σκοτώθηκαν από τουρκική επίθεση.5 άλλοι τραυματίστηκαν . Το YPG επιβεβαίωσε νωρίτερα σύμφωνα με το al Manar ότι Μονάδες της Εθνικής Άμυνας της Συρίας μπήκαν στο Αφρίν.Οι τούρκοι βομβάρδισαν το δρόμο και ενδεχομένως κάποιο κομβόι.Σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση μαχητικά τουρκικά βομβάρδισαν την κεφαλή αυτοκινοτοπομπής που μπήκε στο Αφρίν αναφέρει η cumhuriyet..
Tα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν στην Ziyara, στα ΝΑ του Afrin όπου περνούσαν οι συριακές ενισχύσεις. Τα νέα για συμφωνία κούρδων και συριακής κυβέρνησης δεν ήταν φήμες ή προπαγάνδα υπογραμμίζει η τουρκική κυβέρνηση.repubblica Σύμφωνα με το Al Mayadeen TV τα τουρκικά μαχητικά χτύπησαν κοντά στο δρόμο που περνούσε το convoy .Το επεισόδιο έγινε κοντά στο χωριό  Maryamin, Αν του Afrin.
a2
Το κρατικό συριακό πρακτορείο Sana αναφέρει ότι οι τουρκικές δυνάμεις βομβάρδισαν κατοικημένες περιοχές  κοντά στην παρουσία των Μονάδων Εθνικής Άμυνας που έφθασαν για να υποστηρίξουν το λαό του ‘Afrin έναντι της επίθεσης.

dimpenews.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου