Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΖΗΤΕΊΤΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ! ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ένταλμα κατά του Ιβάν Σαββίδη – Αναζητούνται κι άλλοι τέσσερις


ΚΑΤΑΖΗΤΕΊΤΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ! ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ένταλμα κατά του Ιβάν Σαββίδη – Αναζητούνται κι άλλοι τέσσερις


Police-Voice blog ➤

Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα - Το ένταλμα κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκδόθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Αφορά στην εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο όχι στο γεγονός ότι οπλοφορούσε 


Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το ντέρμπι της ντροπής στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ και μετά από… τρεις ώρες αποφασίστηκε να «τελειώσει» με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων αλλά θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Όλα αυτά ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα για τον μεγαλομέτοχο των ασπρόμαυρων, Ιβάν Σαββίδη.
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12.03.2018) έγινε γνωστό ότι έχει εκδοθεί ένταλμα αναζήτησης στα πλαίσια του αυτοφώρου κατά του Ιβάν Σαββίδη και ακόμη τεσσάρων ατόμων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας και παράνομη εισβολή σε αθλητικό χώρο.
Σημειώνεται ότι στο ένταλμα, δεν υπάρχει αναφορά στο ζήτημα του όπλου διότι το κατέχει νόμιμα και δεν το έβγαλε από την θήκη του.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Σκουρλέτης: «Απαράδεκτο να μπαίνεις στο γήπεδο με περίστροφο»


Ο Πάνος Σκουρλέτης τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έπειτα από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

«Δεν χρειάζεται συζήτηση, αλλά λήψη αυστηρών μέτρων», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά μετα χθεσινά γεγονοτα στην Τούμπα, μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Οι σκηνές που είδαμε προσβάλλουν το ελληνικό ποδοσφαιρο και κάνουν κακό στην ομάδα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και υπογράμμισε: «Όποιος μπαίνει με περίστροφο στον αγωνιστικο χώρο, είναι προκλητικά απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας».



Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης! Διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τις δικαστικές αποφάσεις

Οι εικόνες ντροπής της Τούμπας δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από την Κυβέρνηση, η οποία θα ανακοινώσει από ώρα σε ώρα της απόφαση της για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται ήδη στο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είχε καταθέσει αυτή την πρόταση, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που δεν ξεκίνησε ποτέ, ωστόσο δεν είχε γίνει δεκτή.

Η τοποθέτηση Βασιλειάδη τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.
Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.
Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».
Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ανάρτηση στο instagram, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ κι η οικογένεια του δέχεται πόλεμο, ενώ υποστήριξε ότι φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του, τον οποίο χαρακτήρισε Θεό.

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη

«Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε «βιάσει» και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο… Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».
  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ: Tο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχω δει αυτό που έκανε ο Κομίνης, oύτε στο Κωλοπετινίτσα-Άσπρα Χώματα!


Το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε προσεκτικά, και οι δύο ομάδες σκέπτονταν να μην χάσουν, ειδικά η ΑΕΚ που τη συνέφερε η ισοπαλία. Είδα 22 παίκτες που ήταν μικρών δυνατοτήτων, άλλα χρόνια ειδικά οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από το προπονητήριο της ΑΕΚ. Δύσκολα να δεις προσωπική ενέργεια στο ματς, τους κλείνανε. Το ματς πήγαινε για ισοπαλία.
Για το γκολ αν είναι οφ σάιντ δεν έχω γνώμη διότι δεν είμαι ειδικός. Ο κανονισμός είναι διφορούμενος.
Το να λέει όμως έπειτα από πολλή ώρα ο διαιτητής στα αποδυτήρια ότι μετράει το γκολ, είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που θα μπορούσα να δω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα τόσες δεκαετίες που βλέπω ποδόσφαιρο. Και μάλιστα ύστερα από την μπούκα του Σαββίδη.
Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ύστερα από κουβέντα με τον βοηθό διαιτητή. Το ακύρωσε πεντακάθαρα, το είδαμε, ήταν φανερό τι κινήσεις έκανε. Είναι γελοιότητα εκ μέρους του διαιτητή να δείχνει σέντρα στην αρχή και να λέει γκολ, μετά να πηγαίνει στον επόπτη και να το ακυρώνει, και πολύ αργότερα στα αποδυτήρια να λέει ότι τελικά ήταν γκολ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ούτε σε ματς Κωλοπετινίτσα – Άσπρα Χώματα!
Άμα ήταν μάγκας ο διαιτητής να το έλεγε από την αρχή «αγνοώ τον βοηθό και το παίρνω πάνω μου». Η ΑΕΚ με το δίκιο της γιατί να έβγαινε έξω να συνεχίσει έπειτα από την μπούκα του Σαββίδη και την κωμωδία στα αποδυτήρια με την αλλαγή απόφασης του διαιτητή.
Το διαλύσατε το ποδόσφαιρο. Και έχουν και οι διαιτητές μεγάλη ευθύνη. Με το παραμικρό πάνε στα αποδυτήρια. Αφήστε ρε τα ματς να παιχτούν μέσα στο γήπεδο. Τενεκεδάκι να τους πετάξεις πίσω τους, ακούν το θόρυβο και τρέχουν.
Το βρήκαμε τώρα, να κρίνονται τα ματς στα δικαστήρια. Το διαλύσατε το ποδόσφαιρο. Αντί για μεταγραφές παικτών να κάνετε μεταγραφές δικηγόρων… Δεν γίνονται σε άλλα μέρη του κόσμου αυτά.
Για τον Κιβρακίδη του Ατρόμητου που λένε ότι θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, καλύτερα να μη μιλήσω…
Ο Ατρόμητος πάντως είναι πολύ καλή ομάδα και αν είχε μια σεντερφοράρα θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Μόνο ένας σπουδαίος σέντερ φορ του έλειπε.
Ωστόσο δύσκολα μπορεί να σταματήσει τώρα τον ΠΑΟΚ χωρίς τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ διότι αλλάζει πολύ η ομάδα χωρίς αυτούς.
Όπως και ο Παναθηναϊκός δεν πιστεύω ότι μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ. Θα είναι η αυτοκτονία του αιώνα αν δεν νικήσει η ΑΕΚ αυτόν τον Παναθηναϊκό- όσο φιλότιμα και αν τη δουλεύει την ομάδα ο Ουζουνίδης.
Και ένα σχόλιο για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας σε όλα τα επίπεδα, αλλά ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, ήταν γρήγορος, με συνδυασμούς, έβαλε 4 γκολ και μπορούσε να βάλει και άλλα. Ορεξάτοι οι παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν, ο Μάρτινς ειδικά, ο Φορτούνης.
Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Μιραλάς να πάρει την μπάλα νταηλίκι και να χτυπήσει το πέναλτι. Κύριε, αν θέλεις να βάλεις το πρώτο σου γκολ επιτέλους, παίξε μπάλα και βάλε το. Τα πέναλτι τα χτυπάει ο Ανσαριφάρντ που αυτή είναι η εντολή του προπονητή και κυνηγάει και τη θέση του πρώτου σκόρερ. Αλλά είναι καλό παιδί ο Ανσαριφάρντ και έκανε το κορόιδο.
Ο Πλατανιάς δεν είχε κακούς παίκτες φέτος, αλλά ήταν αδούλευτος, χωρίς τακτική, ανύπαρκτοι οι προπονητές που πέρασαν από εκεί φέτος. Ανεξέλεγκτη ομάδα, χωρίς τακτική.
Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου


Πηγή ➤ https://www.newsit.gr & ΣΚΑΙ T/V

1 σχόλιο:

  1. καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δεν κατάλαβα καλά για εξηγείστε μου. από πότε σε αυτόφωρο αδίκημα η διωκτική αρχή (εν προκειμένω η ΕΛΑΣ) πρέπει να περιμένει έκδοση εντάλματος σύλληψης από Εισαγγελέα!!!!!! Εφόσον διαπιστώνεται αυτόφωρο αδίκημα η σύλληψη γίνεται εντός των ορίων του αυτοφώρου χωρίς να απαιτείται κανενός είδους εντολή από εισαγγελέα. Μήπως κάνω λάθος και άλλαξαν όλα τόσο πολύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή