Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Εξαρθρώθηκε η σπείρα τσιγγάνων που «ρήμαζε» Ηλεία και Αχαΐα Με μια αστραπιαία έφοδο των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών

Εξαρθρώθηκε η σπείρα τσιγγάνων που «ρήμαζε» Ηλεία και Αχαΐα


Police-Voice blog ➤

Τα μέλη της είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές σε εκκλησίες, σπίτια και καταστήματα και πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών

Με μια αστραπιαία έφοδο των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Βραχνέικα, εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές σε εκκλησίες, σπίτια και καταστήματα στην Ηλεία και την Αχαΐα, ενώ τα μέλη της πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών.


Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται έξι νεαροί τσιγγάνοι, μεταξύ των οποίων ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, ένας δραπέτης που είχε εκμεταλλευτεί την άδεια που είχε πάρει το Σεπτέμβριο του 2016 από το σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού όπου κρατείτο για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα της Τρίτης και οι κακοποιοί πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Στα ίχνη τους είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Carina που είχαν κλέψει από την Αμαλιάδα και στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις κακοποιοί που άνοιξαν πυρ εναντίον περιπολικού το οποίο τους καταδίωκε τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της εθνικής οδού Πατρών– Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας. Όταν διέφυγαν, οι δράστες διέρρηξαν δυο μίνι μάρκετ στο Μαζαράκι Αχαΐας και άρπαξαν προϊόντα από το ένα από αυτά.  

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα μέλη της σπείρας είχαν παραβιάσει τουλάχιστον επτά εκκλησίες στην Ανδραβίδα και άλλες δυο στον Άγιο Ελευθέριο Πύργου και τα Χανάκια, ενώ είχαν κάνει 20 διαρρήξεις στον Κάμπο Ηλείας και την Αμαλιάδα, άλλες τέσσερις στον Πύργο και δέκα στην Δυτική Αχαΐα. Ακόμη, είχαν κλέψει αυτοκίνητα από τον Πύργο, τον Καρδαμά, την Κρέστενα και ένα από την Κόρινθο.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου