Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί Στοχοποιούν Ελληνόπουλα οι Τούρκοι (-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί Στοχοποιούν Ελληνόπουλα οι Τούρκοι (-ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤

ου Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί την ώρα που οι Έλληνες επιμένουν στο να υπερτονίζουν συνεχώς το… «δίκαιο» των ομάδων τους!
Δεν διστάζουν μάλιστα να στοχοποιούν ακόμα και Ελληνόπουλα επειδή τολμούν να υψώνουν την Ελληνική Σημαία.
Με αφορμή δημοσίευμα του kalymnos-news.gr με τίτλο «Ψηλά οι σημαίες από τους λιγοστούς μαθητές το ακριτικού Αγαθονησίου», η τουρκική εφημερίδα Yenicag με ένα προκλητικό άρθρο του δημοσιογράφου Αχμετ Τακάν, που φέρει τίτλο «Binali Bey … Η ελληνική σημαία κυματίζει στο τουρκικό έδαφος…» αμφισβητεί την ελληνικότητα και αυτού του νησιού!
Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος απευθύνεται στον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, γράφοντας για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου 2018 στο ακριτικό νησί για την 70η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, ώστε να μας «μαλώσει».
Επιπλέον, αναφέρεται στο Δήμαρχο Αγαθονησίου, Ευάγγελο Κόττορο και τον Διευθυντή του Σχολείου Κωνσταντίνο Κουγιουμτζίδη και σε όσους κατέθεσαν στεφάνια, χρησιμοποιώντας και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ελληνική ιστοσελίδα.
Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά του στον Πρόεδρο Ερντογάν, στον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Εξωτερικών και Παιδείας της Τουρκίας, λέγοντας ότι παρακολούθησαν ως τουρίστες, ενώ στο Αγαθονήσι, που είναι τουρκική γη όπως την χαρακτηρίζει, γινόταν εκδήλωση με ελληνικές σημαίες, τις οποίες κρατούσαν και παιδιά!
Εν συνεχεία, παραθέτει χάρτες αναφέροντας ότι δείχνουν ξεκάθαρα ότι το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία και το όνομα του είναι γραμμένο στα τουρκικά.
Δείτε:
Στο "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1 μίλησε ο δήμαρχος του Αγαθονησίου, Ευάγγελος Κόττορος και μια μαθήτρια του σχολείου απαντώντας στην πρόκλησης τουρκικής εφημερίδας για την ελληνικότητα του νησιού.
Η μαθήτρια απαντά στις προκλήσεις των Τούρκων που δεν διστάζουν να στοχοποιήσουν ακόμα και Ελληνόπουλα:
«Η ελληνική σημαία δεν θα υποσταλλεί ποτέ στο Αγαθονήσι. Ήταν και θα είναι ελληνικό».
«Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι και θέλουν όλα τα νησιά μας», προσθέτει ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού.
Ωστόσο, το Κράτος παρατά τα νησιά στην τύχη τους και τα νέα παιδιά αναγκάζονται να φύγουν, καθώς δεν υπάρχει για αυτά μέλλον εκεί! Οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους.
Δείτετο βίντεο με τις δηλώσεις της μαθήτριας και του Δημάρχου,
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου