Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Εχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού,..Τρόμος στην Βρετανία – Απειλούν με E-mail μαθητές πως θα πυροβοληθούν αν φύγουν από το σχολείο

Εχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού,..Τρόμος στην Βρετανία – Απειλούν με E-mail μαθητές πως θα πυροβοληθούν αν φύγουν από το σχολείο


Police-Voice blog ➤
Τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, εν μέσω μίας σημαντικής προειδοποίησης ασφαλείας μετά από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απειλεί ότι παιδιά θα «πατηθούν με αυτοκίνητο και θα πυροβοληθούν».
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι «κακόβουλες επικοινωνίες» αποστέλλονται σε σχολεία «σε ολόκληρη τη χώρα».
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φέρεται ότι απειλούσε ότι «οι μαθητές θα πατηθούν με αυτοκίνητο» αν έφυγαν από το κτήριο ή θα πυροβολούνταν.
Τα σχολεία σε αρκετούς τομείς, όπως το Λονδίνο, το Ντέραμ, το Κέιμπριτζ, το Σάφοκ και το Γουεστ Μίντλαντς, έχουν επιβεβαιωμένα δεχθεί το e-mail, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας σε ολόκληρη τη χώρα ανταποκρίνονται στις απειλές.
Οι φρικαρισμένοι γονείς αναφέρεται ότι φτάνουν στα σχολεία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρουν τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με τα Cambridge Times , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λέει ότι στις 3:15 μ.μ., τοπική ώρα, ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές καθώς προσπαθούν να φύγουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε «Αν προσπαθήσετε να τα απομακρύνετε, ο οδηγός θα βγει και θα πυροβολήσει οποιονδήποτε μαθητή θα φεύγει. Έχετε μια επιλογή εδώ, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διακινδυνεύσετε τη ζωή των μαθητών, που λέτε ότι σας ενδιαφέρουν ή μπορείτε να ακούσετε αυτό που σας λέμε. Ο μόνος τρόπος να βγείτε από αυτό είναι με ένα BANG».
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει υπογραφεί: «Από την ομάδα σας PI3x13t.»
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου