Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! NEΚΡΟΣ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ!

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! NEΚΡΟΣ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ!


Police-Voice blog ➤
«Εξουδετερώθηκε» ο τζιχαντιστής που σκότωσε τουλάχιστον τρία άτομα σε σούπερ μάρκετ της πόλης Τρεμπ της Γαλλίας, όπου εισέβαλε σήμερα το πρωί φωνάζοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος» και απειλώντας να σκοτώσει όποιον έβρισκε στο διάβα του.
Σύμφωνα με το BFM TV, ο Μαροκινός άνδρας γύρω στα 30 που έσπειρε τον τρόμο στη μικρή πόλη της Νοτιοδυτικής Γαλλίας, πυροβολήθηκε από αστυνομικούς, με κάποια τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν μάλιστα ότι είναι νεκρός.
Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στην κατάσταση ομηρίας που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 11.15 το πρωί. Ο αριθμός των τραυματιών είναι ακόμα ασαφής, αφού αρκετά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 12 τραυματίες, αλλά το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνει μόνο 3 τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων σοβαρός.  
Το ιστορικό της υπόθεσης
Ένοπλος άντρας κράτησε σήμερα το πρωί άγνωστο αριθμό ομήρων μέσα σε σούπερ μάρκετ στα νότια της χώρας, στην πόλη Τρεμπ, ενώ πριν την ομηρία προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία σε κοντινή περιοχή.
Ο δράστης, που φέρεται να είναι τζιχαντιστής, εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ στις 11:15 το πρωί, φωνάζοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος, θα σας σκοτώσω όλους!».
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών έχουν σκοτωθεί τρεις άνθρωποι. Ο ένας εκ των τριών νεκρών ήταν υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ (χασάπης), σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ενώ ένας άλλος φέρεται να πυροβολήθηκε από τον δράστη στο κεφάλι.
Την ίδια ώρα, το BBC αναφέρει ότι έχουν τραυματιστεί 12 άτομα. Πηγή του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών πάντως κάνει λόγο για τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
Τουλάχιστον 80 πυροσβέστες και σωστικά συνεργεία είχαν σπεύσει στην περιοχή, ενώ δύο ελικόπτερα είχαν επιστρατευτεί για την διακομιδή των τραυματιών, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Liberation.
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM μετέδωσε επίσης, επικαλούμενος ανώνυμη πηγή, πως ο δράστης της σύλληψης ομήρων στη νότια Γαλλία ζήτησε την απελευθέρωση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δράστη των επιθέσεων του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι. Ο Αμπντεσλάμ είναι ο κύριος επιζών ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο 130 ανθρώπων.
Σε δηλώσεις προέβησαν νωρίτερα πολλοί Γάλλοι αξιωματούχοι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου