Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ! ώρα 13:55! Συμβαίνει τώρα στον Σκλαβενίτη!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ! ώρα 13:55! Συμβαίνει τώρα στον Σκλαβενίτη!


Police-Voice blog ➤
Όποιος  μπαίνει από  τη Δευτέρα να κάνει τις αγορές του στα κατά τόπους σουπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Αττική, δεν βλέπε  χαμογελαστά και ορεξάτα πρόσωπα όπως άλλες φορές. Αυτή τη φορά οι υπάλληλοι ήταν σκυθρωποί και συννεφιασμένοι, ενώ οι εργαζόμενες κάτω από τις μπλε πορτοκαλί ποδιές τους, σήμα κατατεθέν της επιχείρησης, φορούσαν μαύρα ρούχα, σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο χαμό του ενός από τα τρία αδέλφια που κρατούσαν πλέον τα ηνία της οικονομικής αυτοκρατορίας της οικογένειας τα τελευταία χρόνια.
Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι μέχρι την κηδεία του 53χρονου επιχειρηματία, οι ελληνικές σημαίες στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα κυματίζουν μεσίστιες, μια απόφαση των άλλων δύο επικεφαλής της εταιρίας, προκειμένου να τιμήσουν τον αδελφό τους, ακόμα και την ύστατη στιγμή.
Η θλίψη των εργαζομένων αποτυπώθηκε και μέσα από τα Social media, καθώς δεν ήταν λίγοι οι υπάλληλοι της επιχείρησης που σχολίασαν το γεγονός μέσα από τα προφίλ τους στο Facebook.
Κλειστά τα σούπερ μάρκετ της εταιρίας την ώρα της κηδείας
Η κηδεία του αδικοχαμένου επιχειρηματία θα τελεστεί , Μεγάλη Τετάρτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, ενώ με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα το απόγευμα, η οικογένεια Σκλαβενίτη ενημέρωσε πως επιθυμεί αντί στεφάνων στην κηδεία να γίνουν δωρεές σε ιδρύματα.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί προς ενημέρωση των καταναλωτών, ότι τη Μεγάλη Τέταρτη 4 Απριλίου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας για τον Στέλιο Σκλαβενίτης, όλα τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά από τις 15.00 έως τις 17.00.
Φωτογραφία της Maria Kanellou.



Πηγή: fmvoice.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου