Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ! ! ! Βόμβα! Πασίγνωστος δημοσιογράφος φτιάχνει κόμμα! Είναι ο…

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ! ! ! Βόμβα! Πασίγνωστος δημοσιογράφος φτιάχνει κόμμα! Είναι ο…


Police-Voice blog ➤
Ακούω, βλέπω, γράφω αδέσμευτα…
kanellakis_1
Του Γιάννη Κανελλάκη
● Φαγοπότι εκατομμυρίων ευρώ γίνεται σε δημόσιες υπηρεσίες, κύριε πρωθυπουργέ, με υπερωρίες μαϊμού ! Σε κατάσταση αμόκ είναι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που «βλέπουν με τα μάτια τους» το έγκλημα αυτό, σε βάρος του Δημοσίου ! Δώστε εντολή, κ. Τσίπρα, να ελεγχθούν όλες οι υπερωρίες – μαϊμού και θα διαπιστώσετε τις τεράστιες απάτες που γίνονται σε βάρος του ελληνικού λαού ! Αίσχος !!! Θα εντοπίσετε εκατοντάδες απατεώνες και ασυνείδητους, δημόσιους υπαλλήλους !
● Η υπόθεση της μεγάλης κομπίνας με την Νovartis επιστρέφει, λένε, στη Δικαιοσύνη… Η Δικαιοσύνη είναι… εκεί;
● Είδες η Δ.Ε.Η.; Κύριε ΔΕΗ-θώμεν, βοήθησε να γλιτώσουμε από την ηλεκτροπληξία αφού το «φως» μας τόβγαλαν σε κοινοπραξία…
● Εύχομαι να μην μπείτε ποτέ σε ελληνικό δημόσιο Νοσοκομείο ! Αν όμως, για οποιοδήποτε λόγο, μπείτε, κάντε τον σταυρό σας να ξαναβγείτε… Όρθιοι εννοώ !
● Ο υπουργός Δημ. Τάξης, κ. Τόσκας, σκέφτεται να πρωτοτυπήσει… Θα επιτρέπει σε διαρρήκτες και ληστές να κοιμούνται στο σπίτι του και όταν θα μπαίνει ο ίδιος μέσα, θα τους επιτρέπει να ροχαλίζουν, και αυτός θα αρπάζει ότι βρίσκει… Οπότε, οι διαρρήκτες όταν ξυπνήσουν δεν θα βρίσκουν τίποτε να πάρουν και θα φεύγουν χωρίς να τον δέσουν τον κ. Τόσκα και χωρίς να τον … σιδερώσουν !
● Μια φρεγάτα την ημέρα στον Μητσοτάκη φέρνει τρέλα…
● Τι χρειάζονται τα περιπολικά με αστυνομική δύναμη σε σπίτια πρώην προέδρων της Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών και άλλων ; Για να στέλνουν οι «κυρίες» τους αστυνομικούς στα σούπερ μάρκετ; Σα, δε ντρεπόμαστε λιγάκι !!! Κηφήνες !
● Που βρίσκονται, άραγε, τα δις. ευρώ που έκλεψαν κάποιοι απατεώνες από το Χρηματιστήριο ; Πόσοι συμπολίτες καταστράφηκαν τότε, γιατί έπεσαν θύματα των πρωθυπουργικών και υπουργικών ψεύτικων και παραπλανητικών εξαγγελιών, ότι «όλοι θα γίνουν πλούσιοι…;» Κι αυτοί ήταν, ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου, οι οποίοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι… όπως λένε στα πέριξ.
● Η αποπυρηνικοποίηση να γίνει σε όλες τις χώρες του πλανήτη, κύριοι πλανητάρχες, και όχι μόνο στους… διπλανούς ! Αφήστε τα αυτά τα … αμερικανόφερτα.
● Σ΄αυτή τη χώρα, τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε Δημοκρατία, αλλά κληρονομική φαυλοκρατία και οικογενειοκρατία ! Πότε, επιτέλους, θα απαλλαγούμε απ΄αυτή τη … χολέρα ;
● Ο ανταποκριτής μας στο Μαξίμου μεταδίδει : «Έρχονται εκλογές για όλες τις… εποχές».
● «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» μια Πολιτική Κίνηση σε Λαϊκή Βάση ! Κάντε «λάϊκ! Και θα με θυμηθείτε…
● Οι συνεχείς ροές προσφύγων στη χώρα μας, από εμπόλεμες ζώνες, θα «διπλασιάσουν τον πληθυσμό μας», αλλά θα καταστραφούμε όλοι μαζί… Η λήψη κάποιων μέτρων για το «φαινόμενο αυτό» επιβάλλεται να γίνει ΤΩΡΑ! Αύριο θα είναι αργά…
● Ο δήμος της Αθήνας παραδίδεται, αργά, αλλά σταθερά, στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα ! Σε λίγο θα λέμε «προκειμένου να νιώθουμε στοιχειώδη ασφάλεια, με τον ήλιο θα τα βγάζουμε, με τον ήλιο θα τα βάζουμε…» Άστα κι ας… βελάζουνε.
● Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, που υπάρχουν σήμερα στη Βουλή, σε λίγο καιρό θα μοιάζουν με τα ξεχασμένα… καρπούζια στα χωράφια. Και οι πολιτικοί αρχηγοί θα είναι… οδηγοί σε κάρα.
● Κάπου δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια πουλιέται η βίλα του θρυλικού, Αλ Καπόνε, στη Φλόριντα των Η.Π.Α. Ποιος ή ποια, βάζει τα υπόλοιπα μισά να την πάρουμε ; Άϊντε καπιταλιστάκια, κουνηθείτε…
● Χαμός γίνεται στα ελληνικά μίντια ! Κάποιες χορεύτριες, που κάποτε τόπαιζαν «ντίβες» και κονόμαγαν από τ΄αφεντικά τους για τις… υπηρεσίες τους, τώρα ούτε για … πίτες δεν κάνουν ! Μπαααα… παρεξηγηθήκατε εσείς ;
● Ελάτε για διακοπές φέτος, στο Βούτσι Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι το ηρωϊκό χωριό μου, με καθαρό αέρα, ωραία φαγητά, ωραία ορεινά τοπία, ωραία θέα, ποτάμια, βουνά, πρόβατα, γίδια, ήλιο, φεγγάρι, ουρανό, αστέρια και πολλά άλλα. Θα φάτε το πιο υγιεινό φαγητό, τον φρέσκο και χειροποίητο τραχανά, κολοκυθοκορφάδες με άρμη και πολλά άλλα! Πολιτικούς δεν σερβίρουμε σε μερίδες αλλά σε… παστό ! Όπως λέμε πιάστε τον…. άστο και κάντε τον βραστό ! Είμαστε περίπου μια ώρα από την Βυτίνα, στο δρόμο προς την Αρχαία Ολυμπία… Εκεί θα κάνω το… επόμενο γαμήλιο ταξίδι μου…
● Κάποιες «τραγουδίστριες» που το παίζουν… δημοσιογραφίνες εκεί στο ράδιο – Σκάϊ, εγκωμιάζουν τον Ερντογάν προκειμένου να βρίζουν έλληνες υπουργούς. Τόσο χυδαία υποκείμενα είναι !
● Από τα χωριά της Γορτυνίας είχε περάσει και ο Άρης Βελουχιώτης… Και όπως είπε κάποιος, «ήταν μόνος γιατί δεν ήταν χιώτης…».
● Άρχισε και ο προεκλογικός αγώνας του… συντρόφου Ερντογάν. Οι εκλογές θα γίνουν στις 24 Ιουνίου 2018. Οι δύο στρατιωτικοί μας, που κρατούνται στην Αδριανούπολη έχουν πέσει… θύματα της Ερντογανικής υποκρισίας και αναξιοπιστίας !!!
● Τον Κώστα Μπακογιάννη, Περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας, θα προτείνει για δήμαρχο στην Αθήνα η Ν.Δ. Εκτοπίζεται ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, Πατούλης, όπως λένε έγκυρες πληροφορίες. Ο Καμίνης δεν έχει καμία ελπίδα… λένε στα πέριξ. Στην… Αταλάντη ίσως βγει… Εκεί ψηφίζουν … παραλιακά.
● Που βρίσκουν τόσα χρήματα, κάποιες γυναίκες και «σηκώνουν», όπως ακούγεται, κιλά καλλυντικών από διάφορα σχετικά καταστήματα; Τι δουλειά κάνουν ; Γεγονός είναι ότι το θέμα αυτό χρειάζεται έρευνα σε βάθος ! Να δούμε τι χρώμα έχει αυτό το χρήμα και από πού προέρχεται !
● Βάλε… νέφτι σε κάποιους υπουργούς σου, φίλε Τσίπρα ! Ώσπου να κουνήσουν το ένα πόδι… βρωμάει το άλλο !!! Έτσι θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σ΄αυτό τον τόπο ;
● Κουστούμια ράβουν εκεί στη Ν.Δ. Λέτε να είναι στρατιωτικές στολές για να πάνε στον Έβρο ; Κάποιος είπε ότι ο Άδωνης, ο Χατζηδάκης, ο Δένδιας, ο Βορίδης και κάποιοι άλλοι, θα ντυθούν κομάντος και θα μπουκάρουν στις φυλακές της Αδριανούπολης, να ελευθερώσουν τους δύο στρατιωτικούς μας… Και η αντίδραση κάποιου άλλου ήταν : «Κι αν οι ζαρτιέρες τους μπλεχτούν με τα κλαδιά στο δάσος τι θα κάνουν ; Θα αιχμαλωτιστούν και … πεταλούδες ;» Μάλλον… μαϊμούδες !
● Έλεος, ρε νούμερα της … δημοσιογραφίας ! Σταματήστε αυτό το μίσος απέναντι στη φοιτήτρια με το νεογέννητο ! Ντροπή σας !
● Εσύ, υπουργίνα του Τουρισμού «άθλια» Κουντουρά, έχεις δει πόσο βρωμάνε οι παραλίες μας ; Βγάλε καμιά μέρα τις γόβες στιλέτο και κάνε καμιά επιθεώρηση ! Άντε, νούμερα, που σας κάνανε και υπουργούς ! Σε τι σε βολεύει ρε Καμμένε και την πρότεινες στον Τσίπρα για υπουργό ; Και να ήταν μόνο αυτή…
● Και κάποιοι δήμαρχοι να μην ασχολούνται μόνο με τις «αρπαχτές, να ξεβρομίσουν και τις περιοχές τους! Χωματερές έχουν γίνει δρόμοι και πάρκα…». Ακούει κανείς ;
● Εντάξει με τους ψυχίατρους και τους ψυχολόγους ; Την βρήκαν την λύση ; Σε έβγαλαν από τα αδιέξοδα ; Μπράβο ! Συγχαρητήρια ! Πήγαινε και σε χαρτορίχτρες και σε καφετζούδες τώρα να σου βρουν και τα υπόλοιπα ! Ου… γαρ έρχεται μόνο… Κρίμα ! Να μη πω και τι δουλειά κάνεις! Δεν επιτρέπεται ! Σ΄εκτιμώ ! Θα πουν ότι είναι κατάντημα και δεν θα τόθελα με τίποτα ! Θέλεις να κάνω κάποιο σχόλιο για όλα αυτά ; Άστο, άλλη φορά ! Καληνύχτα ! Α, ρε, Αλέν Ντελόν, πόσο δίκιο έχεις !!! Και περί ηλιθίων και περί …θυμάτων! Συμμαζέψου, λοιπόν, τρελοκαμπερ… όσο είναι ακόμα νωρίς ! Και πριν γίνεις εσύ … αντικείμενο για ψυχανάλυση … και θα τρέχω να σε σώσω από τα … ψυχιατρεία και τους τυχοδιώκτες και απατεώνες που το παίζουν ψυχολόγοι και ψυχίατροι και εξαπατούν θύματα σαν και σένα… Αυτά προς το παρόν !
● Ποιος ξέρει τι είχε προηγηθεί και ένας τύπος φώναζε σ΄ένα δρόμο στο κέντρο της Αθήνας : «Φθάσαμε στο φεγγάρι και ακόμη οι ιατρικές εξετάσεις, για τον προστάτη, γίνονται με κωλοδάχτυλο…» Καλά που δεν γίνονται από κανέναν… εξαδάχτυλο.
● Ο μπιφτεκάκιας της Ραφήνας (Καραμανλής), συνεχίζει να υπονομεύει τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη. Αυτός και ο Παυλόπουλος πρέπει να αποσυρθούν το συντομότερο από την πολιτική ζωή του τόπου ! Αρκετά μας βασάνισαν…
● Ρε Βίδου, του ράδιο –Σκάϊ, είσαι τόσο νούμερο ;
● Γαμπρόγλου και Παιδεία η ίδια αμαρτία… Άκου… τρεις μήνες !
● Στο «Μακελειό» διάβασα πόσα ρεμάλια πολιτικοί, που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα σήμερα, δεν έχουν υπηρετήσει ή έχουν εξαγοράσει ολόκληρη ή μέρος της στρατιωτικής τους θητείας ή επικαλέστηκαν «λόγους υγείας». Όπως, για παράδειγμα ο μπούλης Καραμανλής δήλωσε πλατυποδία… Ξέχασε την …πλατυκωλία.
● Η εταιρεία του απατεώνα… Ψυχολόγου είναι ομόρρυθμη, ανώνυμη ΕΠΕ; Τι είναι; Μήπως έχει ο ίδιος… εταιρεία απατεώνων;
● Καιρός : Το Αιγαίο ανήκει στις κουτσομούρες του… και τους … λούτσους του.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου