Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ένα σαφέστατα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. αξιωματικός της αντιμετώπισης «ρατσιστικής βίας»: «Μία πλατεία χωρίς Έλληνες είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία»

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ένα σαφέστατα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. αξιωματικός της αντιμετώπισης «ρατσιστικής βίας»: «Μία πλατεία χωρίς Έλληνες είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία»


Police-Voice blog ➤
Η περιβόητη «αντιρατσιστική υπηρεσία» που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία εντός της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί έναν θύλακα πάλης του καθεστώτος εναντίον των Ελλήνων.
Αυτό το γεγονός αποδείχτηκε περίτρανα από την ανάρτηση αξιωματικού που υπηρετεί στην εν λόγω υπηρεσία της φωτογραφίας της Πλατείας Μοναστηρακίου συνοδευόμενης από λεζάντα που έγραφε: «Μία πλατεία χωρίς Έλληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία».
Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει καμία χρησιμότητα, αφού ακόμα και οι ελάχιστες δικογραφίες που έχει σχηματίσει έχουν προκαλέσει πολύ γέλιο όταν φτάνουν στο ακροατήριο, με αποκορύφωμα την υπόθεση της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», που ο αστυνομικός της εν λόγω υπηρεσίας, ο οποίος είχε σταλεί ως μάρτυρας κατηγορίας ομολόγησε ότι το θέμα δεν ήταν η «αντιμετώπιση του ρατσισμού», αλλά η προάσπιση της πολιτικής ορθότητας.
Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, έχουμε ένα σαφέστατα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. Θα παρέμβει, άραγε, ο Εισαγγελέας, το «Εσωτερικών Υποθέσεων» και άλλοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ρατσισμός εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας;
Η εικόνα όπως δημοσιεύτηκε από τον ανθέλληνα αξιωματικό της αστυνομίας και την δημοσίευσε εφημερίδα:
Αλλά βέβαια, πώς να μην καμαρώνει ο αξιωματικός του Σύριζα με τα ρατσιστικά σχόλια κατά των Ελλήνων, όταν ο πολιτικός του προϊστάμενος Τόσκας, γνωστός στους διαδρόμους της Κατεχάκη ως «Ντάλτον», δήλωσε με στόμφο για την περίπτωση του 88χρονου Έλληνα που υπερασπίστηκε τη ζωή και την περιουσία του από ληστές που εισέβαλαν στην οικία του, πως «θα εφαρμοστεί ο Νόμος, εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ»!
Ψεύδεται βεβαίως ο «Ντάλτον»: Φαρ Ουέστ είμαστε, στο οποίο δρουν υπό καθεστώς ασυδοσίας και ασυλίας κάθε λογής παρακρατικοί της αριστεράς και λαθρομετανάστες!
το αντιγραφουμε απο το http://www.makeleio.gr/
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου