Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ερντογάν -«Θα σφάξουμε και θα γυρίσουμε τους Γάλλους σε φέρετρα» Εικόνες που σοκάρουν NATO-Δύση: Οριστικά εκτός έθεσε την Τουρκία

Ερντογάν -«Θα σφάξουμε και θα γυρίσουμε τους Γάλλους σε φέρετρα» Εικόνες που σοκάρουν NATO-Δύση: Οριστικά εκτός έθεσε την Τουρκία


Police-Voice blog ➤
Δραματικές ανακατατάξεις έρχονται από την σύμπλευση Ρωσίας-Τουρκίας σε στρατηγικό-γεωπολιτικό-στρατιωτικό επίπεδο και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες «παρενέργειες». Είμαστε σίγουροι ότι μόλις τεθεί σε εφαρμογή το ρωσοτουρκικό σχέδιο τότε είναι πιθανό να ξεσπάσουν τρεις εστίες πολέμου στην ευρύτερη περιοχή μας.
Η κεντρική εικόνα του άρθρου από την συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν-Ροχανί είναι ενδεικτική του σοκ και δέος που ετοιμάζεται να εξαπολύσει εναντίον Δύσης και ΝΑΤΟ ο Ρ.Τ.Ερντογάν.
Το βίντεο της νέας συμμαχίας είναι αποκαλυπτικό: Ο Ερντογάν τους καλωσορίζει και με τα χέρια του τους ενώνει, τους σφίγγει και δείχνει την νέα Ευρασιατική Συμμαχία.
Είναι πλέον φανερό πως δεν υπάρχει πραγματική βάση για να διατηρήσουν Τουρκία και Δύση μία στρατηγική συμμαχία. Καμία κοινή αξία, κανένα κοινό στρατηγικό-γεωπολιτικό όραμα.
Αλλωστε τι κοινό έχουν Τουρκία-Ιράν με την Δύση;
H επικεφαλής των συμβούλων του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ayşe Türkmenoğlu, είπε χαρακτηριστικά:
«Η Τουρκία και το Ιράν αποτελεούν τους στόχους της Δύσης. Σκοπός τους είναι η δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Η Συρία ήταν μέρος αυτού του σεναρίου».
Οι απειλές που εξαπολύουν εναντίον ΗΠΑ-Γαλλίας οι Τούρκοι είναι τρομαχτικές για μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας.
Ο Ερντογαν κάλεσε  τους Γάλλους να θυμηθούν τι έπαθαν στα Άδανα το 1921 όπου τους ειχαν σφάξει. Εξιστόρησε πως 44 Τούρκοι έσφαξαν ένα γαλλικό Τάγμα…
Ο Doğu Perinçek, επικεφαλής αριστερο-εθνικιστικού Πατριωτικού Κόμματος,(Vatan Partisi) απείλησε τον Ε.Μακρόν:
«Αν οι Γάλλοι φτάσουν στην Συρια, χαιρετώ τον Μακρόν από δω. Να είναι έτοιμος να παραλάβει τα φέρετρα. Ο εκπρόσωπος Ali Rıza Taşdelen θα παραδώσει το μήνυμα μας στην Γαλλική Κυβέρνηση. Στείλτε τους στρατιώτες σας με αεροπλάνο αλλά θα επιστρέψουν μέσα σε φέρετρα. Μητέρες των Γάλλων. Αν δεν θέλετε να δείτε τα παιδιά σας μέσα σε φέρετρα, πάρτε τον Μακρόν και να τον πείσετε να ακυρώσει την αποστολή».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου