Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μαφιόζικο χτύπημα σε Αλβανο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Με αυτούς που μπλέξαμε ...φωτο

Μαφιόζικο χτύπημα σε Αλβανο  μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Με αυτούς που μπλέξαμε ...φωτο


Police-Voice blog ➤
Μέρα μεσημέρι, άγνωστος εκτελεστής εισέβαλε σε κουρείο στην οδό Χέυδεν στην πλατεία Βικτωρίας, και με μαφιόζικο τρόπο, πυροβόλησε στα πόδια, άγνωστο πελάτη,  αλβανικής υπηκοότητας, πιθανόν για εκφοβισμό, ή εκτελώντας κάποιο συμβόλαιο επίλυσης διαφορών ανάμεσα στους σκοτεινούς ανθρώπους της παρανομίας και της νύχτας…Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αιμορραγώντας άσχημα και το κουρείο κατέβασε αμέσως ρολά.
Στην περιοχή επικρατεί φόβος και τρόμος, καθώς εδώ, δεν πρόκειται για την Ελλάδα, την Αθήνα όπως πιθανώς να νομίζουν κάποιοι αφελείς, αλλά για ένα ξεχωριστό κράτος, μια αποικία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν.
Στην πλατεία δε μιλά κανείς Ελληνικά καθώς ολόκληρη την ημέρα είναι κατειλημμένη από νεαρούς αλλοδαπούς 20 έως 40 χρόνων, σε ομάδες, ανάλογα με τη φυλή και την καταγωγή, ενώ συχνά τα αίματα μεταξύ τους ανάβουν, χωρίς απαραίτητα να έχει νυχτώσει.
Τη νύχτα, τα πράγματα αγριεύουν ακόμη περισσότερο και το να περπατάς στην Αριστοτέλους ή τη Χέϋδεν, είναι σα να περπατάς πάνω σε τεντωμένο σχοινί πάνω από λάκκο με φίδια. Πορνεία, δοσοληψίες με ναρκωτικά, ανταλλαγές κινητών και παράνομες πωλήσεις κλοπιμαίων, όλα κάτω από τη μύτη της αστυνομίας που μοιάζει πολύ αδύνατη να αντιμετωπίσει την πολιτική βούληση που προκαλεί και καλύπτει με μεγάλη ευκολία αυτή την κατάσταση.
????
Το κουρείο (αυτό με τα γκράφιτι)  κατέβασε αμέσως ρολά και στην περιοχή μια ώρα μετά, δεν υπήρχε ίχνος από αστυνομικό, σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα. Ενώ στην εφημερίδα μας, με τον υποτιθέμενο πυροβολισμό, είχαν ζώσει για ώρες  μέχρι τα μεσάνυχτα από το μεσημέρι, δεκάδες άνδρες της αστυνομίας και ζητάδες και είχαν βάλει και την κορδέλα του ανθρωποκτονιών στην είσοδο, λές και έγιναν εκεί καμιά δεκαριά φόνοι… Αυτό για να κάνουμε τις συγκρίσεις για το πώς αντιμετωπίζεται το έγκλημα από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα
Το να είσαι Έλληνας στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι σαν να είσαι Χριστιανός  την εποχή της Ρώμης καθώς εδώ, σ’ αυτή το ιδιότυπο πακιστανικό γκέτο,   έχει επιβληθεί ο νόμος της σιωπής και όσοι τολμούν να μιλήσουν, είτε βρίσκουν τον διάολο τους, είτε στοχοποιούνται ως «ακροδεξιοί» ή «φασίστες» κι έτσι αργά ή γρήγορα έρχονται αντιμέτωποι με τους αριστερόστροφους ακραίους παρακρατικούς που ελέγχουν το δουλεμπόριο στην Αθήνα.
Υπουργέ μου, κ. Τόσκα μας, ευτυχώς που έχετε πατάξει την εγκληματικότητα και έχουμε μόνο μερικές δεκάδες τέτοια περιστατικά κάθε εβδομάδα. Με εσάς που έμπλεξε ο Ελληνικός λαός…  βοήθα Παναγιά.
Νίκος Τσιαμτσίκας 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου