Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Το Λύκειο μετατράπηκε σε ρινγκ! Μαθητής τα έκανε όλα ΑΜΠΑΛΑΕΑ πλακώνοντας στο ξύλο καθηγητή!

Το Λύκειο μετατράπηκε σε ρινγκ! Μαθητής τα έκανε όλα ΑΜΠΑΛΑΕΑ πλακώνοντας στο ξύλο καθηγητή!


Police-Voice blog ➤


Το νέο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα σε Λύκειο που έχει μετατραπεί σε εξεταστικό κέντρο – Μαθητής απομονώθηκε μετά από την άρνησή του να συμμορφωθεί με τις εντολές των ιατρών – Κατόπιν ο καθηγητής ανέφερε κάτι για τον μαθητή αυτόν στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα μόλις το έμαθε εκείνος να πάει και να του ορμήξει.
Το νέο ατυχές συμβάν στον χώρο της υγείας έλαβε χώρα ενώπιον των υπολοίπων εξεταζόμενων μαθητών.
Λύκειο που είχε μετατραπεί σε εξεταστικό κέντρο μετεβλήθη σε ρίνγκ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», καθώς καθηγητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από εξαταζόμενο μαθητή.
Ο μαθητής αρνήθηκε να συμμοφωρθεί προς τους κανόνες της αλφαβητικής σειράς, καθώς θα έπρεπε και εκλήθη να καθίσει στο πρώτο θρανίο. Ο μαθητής αρνήθηκε να το πράξει, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να τον μεταφέρει σε ξεχωριστή αίθουσα για να κάτσει μόνος του.
Βάσει της υποβληθείσας καταγγελίας, μετά την αποχώρηση του μαθητή από την αίθουσα ο καθηγητής απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους μαθητές ανέφερε κάτι για τον συγκεκριμένο μαθητή που απέβαλε από την αίθουσα, ωστόσο μετά από λίγο ένας μαθητής εντός της αίθουσας, άγνωστον πως, ενημέρωσε τον απομονωμένο μαθητή για το τι είχε αναφέρει γι αυτόν ο καθηγητής, με αποτέλεσμα αυτός να βγεί εκτός εαυτού και να επιτεθεί με αγριότητα στον καθηγητή, ο οποίος και υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.
Πηγή ➤ philenews / Ο Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου