Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Εκλιπαρεί ο Σουλτάνος...Ακυρώνει τις εκλογές ο Ερντογάν; Κλαίγονται στην κάμερα οι τ/κ – Αποσύρεται το εβραικό/αμερικανικό κεφάλαιο

Εκλιπαρεί ο Σουλτάνος...Ακυρώνει τις εκλογές ο Ερντογάν; Κλαίγονται στην κάμερα οι τ/κ – Αποσύρεται το εβραικό/αμερικανικό κεφάλαιο


Police-Voice blog ➤


H μαζική φυγή αμερικανικών και εβραικών κεφαλαίων, εκείνα δηλαδή που τον στήριξαν όταν η Τουρκία ήταν στο ΔΝΤ, είναι αυτά που τον ξαναρίχνουν στο καναβάτσο. 20% φτωχότεροι σε πέντε μόλις μήνες οι Τούρκοι, μετά τις απανωτές πτώσεις που καταγράφει η τουρκική λίρα να φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχώρησε σε ομιλία πριν λίγο και παρακάλεσε τους τούρκους πολίτες να μείνουν στην τουρκική λίρα καθώς όπως είπε πρόκειται για πατριωτικό καθήκον.
«Μην προχωράτε σε ανταλλαγή της λίρας με ξένο νόμισμα».
Ταυτόχρονα ο Ρ.Τ.Ερντογάν ορκίστηκε να μην «επιτρέψει στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση να αποτελείωσει την Τουρκία…
Ολα αυτά προοιωνίζουν δραματικές εξελίξεις.
Μήπως ο Ρ.Τ.Ερντογάν «στρώνει» τον δρόμο για ακύρωση τον εκλογών με πρόσχημα την «εξωτερική επίθεση» που δέχεται η χώρα;

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ Σύμβουλος Ερντογάν: Δεχόμαστε επίθεση από Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Τελ Αβίβ!

«Το κέντρο που διοργάνωσε το αποτυχημένη πραξικόπημα του 2016 τώρα εξαπολύει ‘’οικονομική επιχείρηση’’ εναντίον της Τουρκίας»



Νέο παραλήρημα του επικεφαλής οικονομικού συμβούλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ που ξεσπάθωσε κατά… ξένων κέντρων, Αγγλοσαξόνων και Ισραηλινών για τους προεκλογικούς τριγμούς στην τουρκική οικονομία και τη βουτιά της τουρκικής λίρας!

«Το κέντρο που διοργάνωσε το αποτυχημένη πραξικόπημα του 2016 τώρα εξαπολύει ‘’οικονομική επιχείρηση’’ εναντίον της Τουρκίας» ισχυρίστηκε ο Μπουλούτ μιλώντας στην κρατική τουρκική τηλεόραση. 

«Οι επιχειρηματίες που έβγαλαν το ψωμί τους στην Τουρκία τα τελευταία 60 χρόνια τώρα εγκαταλείπουν τη χώρα με τα δισεκατομμύρια μας... μας ξεπουλάνε... δεν υπάρχει πρόβλημα... δεν χρειαζόμαστε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουλούτ. 


Όπως υποστήριξε δε, το «αγγλοσαξονικό γερμανικό σύστημα καταρρέει». «Οι τουρκικές χρηματοπιστωτικές αγορές δέχονται επίθεση από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τελ Αβίβ, όπως και στην απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, αλλά αυτά δε θα τα φοβηθούμε ποτέ» ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο Μπουλούτ. 

Σε σημαντική αύξηση του βασικού επιτοκίου της, κατά τρεις μονάδες, προχώρησε στο μεταξύ την Τετάρτη η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας, υπό τη σκιά της κατάρρευσης της λίρας και των μεγάλων ανησυχιών για τον υψηλό πληθωρισμό.




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου