Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ισόβια στο φονιά της μάνας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών – Την πέταξε ζωντανή στο γκρεμό και την έφαγαν τα αγρίμια

Ισόβια στο φονιά της μάνας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών – Την πέταξε ζωντανή στο γκρεμό και την έφαγαν τα αγρίμια


Police-Voice blog ➤
Τίτλοι τέλους στο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν πέντε χρόνια.

Μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Μπόνια το 2013 και την πρωτόδικη απόφαση, ο δράστης παραιτήθηκε από το δικαίωμα της έφεσης.
Μετά από αυτή την εξέλιξη τελεσιδίκησε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης η ισόβια κάθειρξη  στην οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας δύο παιδιών.
Η Ελένη Μπόνια είχε εξαφανιστεί από το Νέο Πετρίτσι Σερρών την Κυριακή 26 Μαίου 2013. Από την πρώτη στιγμή, οι υποψίες είχαν πέσει πάνω στο φίλο της, Γιώργο Ζλατίντζη 62 χρόνων που σύμφωνα με την άρση απορρήτου ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της.
Αρχικά, ο ίδιος αρνήθηκε ότι τη συνάντησε και μάλιστα χρησιμοποίησε σαν άλλοθι την οικογένειά του.
Όμως, η πίεση της αστυνομικής έρευνας τον έκανε να «σπάσει» και να ομολογήσει έξι μήνες μετά, την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια, υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε -ζωντανή μάλιστα- την άτυχη μάνα.
ap3249-1
Όπως προέκυψε, ο Ζλατίντζης είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με το θύμα. Πάνω σε καυγά τους, την πέταξε σε απόκρυμνη βαθιά χαράδρα στην περιοχή Μπέλες.
Το έργο των διασωστών έξι μήνες μετά, ήταν δύσκολο. Κατάφεραν να ανασύρουν ό,τι είχε απομείνει από την άτυχη μητέρα. Συγκεκριμένα, βρέθηκε ένα μεγάλο τμήμα του κρανίου της και δύο οστά. Χρειάστηκαν τα Εγκληματικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ που προχώρησαν σε ταυτοποίηση DNA για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για την άτυχη 52χρονη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου