Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ: «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ. ΤΡΑΒHΞΑ ΤΟ ΚΟΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ» – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  Η ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ: «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΜΑ  ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ. ΤΡΑΒHΞΑ ΤΟ ΚΟΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ» – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ


Police-Voice blog ➤
Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του Makeleio.gr, από φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φαίνεται πως απειλείται από γύφτους της περιοχής.
Όπως περιγράφει ο φοιτητής, «έμπλεξε» με συμμορία ρομα που του επιτέθηκαν και συνεχίζουν να τον απειλούν. Η κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ορίων με τον φοιτητή να ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα.
«Για σας, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, έμπλεξα με μια συμμορία από ρομα . Μου επιτέθηκαν και με τραυμάτισαν, αναγκάστηκα και εγώ να τους επιτεθώ με ένα μικρό κοπίδι! Τον έναν το τραυμάτισα άσχημα στο πρόσωπο, για να αμυνθώ. Κάλεσα την Αστυνομία, πήραν τα στοιχεία μας, απλώς αν δεν αντιδρούσα έτσι… ποιος τους πιάνει! Το συμβάν συμβαίνει το βράδυ της Δευτέρας 21/05/2018, τώρα όμως με απειλούν!
Περιμένω να μας καλέσει ο εισαγγελέας! Το κοπίδι το είχα γιατί είμαι φοιτητής του Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στην Θεσσαλονίκη».
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου