Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ «152»!

ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ(;) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ


Police-Voice blog ➤
Ξινό… αναμένεται να του βγει το Λονδίνο (βρίσκεται εκεί από την Κυριακή) του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση του οποίου, μετά την παραίτηση Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, έμεινε πλέον με 152 βουλευτές.
Και παρά την άνεση την οποία θέλει να βγάλει προς τα έξω, ο Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζει πλέον ότι η καρέκλα του τρίζει.
«Δεν ανησυχώ καθόλου για την αποχώρηση Λαζαρίδη. Παρά τα ανόητα σχέδια που κάποιοι επιχειρούν θα έχει συνέχεια η κυβερνητική συνοχή και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στο τέλος της τετραετίας. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» υποστήριξε.
Από τα λεγόμενά του, μπορεί να καταλάβει κανείς την έπαρση που τον διακρίνει. Είναι σα να μην τον νοιάζει η «προδοσία» που του καταλογίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων σχετικά με το Μακεδονικό. Δείχνει να μην τον ενδιαφέρει τίποτα. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ αντιδρούν ο ένας μετά τον άλλον, αλλά αυτός «δηλώνει σκληρός για να πεθάνει». Απολυταρχικότατη στάση, γνωστό χάρισμα των Αριστερών.
Πανικός στο κυβερνητικό επιτελείο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κυβερνητικό επιτελείο, βρίσκεται σε πανικό, προκειμένου να προλάβει τα ανεξέλεγκτα.
Η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου γιατί ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και όπως φαίνεται βάζει φωτιά για τις μελλοντικές εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Μετά τον Δημήτρη Καμμένο, ήρθε η αιφνίδια ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη, τον οποίο ο Πάνος Καμμένος, προσπάθησε μια ημέρα πριν να μεταπείσει, αλλά αυτό δε κατέστη δυνατό.
Στο δρόμο που χάραξε ο Λαζαρίδης
Μεταξύ αυτών ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει την αντίθεσή του για την συμφωνία για το Σκοπιανό.
Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος, πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές φέρεται να διαψεύδει πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει… τον δρόμο που πήρε ο Γιώργος Λαζαρίδης.
Μία ακόμη κυρία από τους ΑΝΕΛ η κ. Τσαρουχά, έχει επίσης, αναφέρουν οι πληροφορίες, θορυβηθεί έντονα με τη συμφωνία.
Οι παραπάνω βουλευτές δεν έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες, γεγονός που ενισχύει έντονα, το γνωστό… όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!
Ζουράρις διφορούμενος…
Η φήμη που ήθελε και τον Κώστα Ζουράρι να εγκαταλείπει τους ΑΝΕΛ, διαψεύθηκε από τον ίδιο, αλλά κάπως διφορούμενα.  Μιλώντας στο documentonews.gr, δήλωσε ότι παραμένει «Αρχαίος Έλληνας αριστερός» και «ελευθέρας βοσκής». Αλλά και ότι η κύρωση της συμφωνίας θα έρθει τον ερχόμενο Δεκέμβριο ίσως και στις αρχές του νέου έτους στην Ελληνική Βουλή. «Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Ζουράρι. Ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζει «καλό παιδί» τον μέχρι πρότινος συνάδελφό του Γ. Λαζαρίδη σημειώνοντας ότι «παρασύρθηκε».
Το σοκ για τους ΑΝΕΛ ήρθε από την… Μανταλένα
Μεγάλο παπατράκ έπαθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από την Μανταλένα Παπαδοπούλου, μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου η οποία μόλις πριν λίγες ημέρες είχε οριστεί υπεύθυνη για τα ψηφοδέλτια στις επερχόμενες εκλογές. Η συμφωνία που υπεγράφη ήταν όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Εμένα η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Κάποιοι θέλουν να μεταγραφούν στο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν είναι μόνο αυτοί που βρίσκουν την συμφωνία κακή και θέλουν να φύγουν. Είναι και αυτοί που θεωρούν καλή τη συμφωνία, αλλά και πάλι θέλουν να φύγουν, αφού πιστεύουν ότι οι ΑΝΕΛ θα διαλυθούν.
Για παράδειγμα η κυρία Κουντουρά και ο κ. Παπαχριστόπουλος έχουν δηλώσει ότι η συμφωνία είναι καλή, σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή. Κάποιοι λένε ότι «φλερτάρουν» με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Χ.Δ.Ρ.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου