Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

ΣΕΡΡΕΣ: ΑΓΡΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ! «ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΡΕ

ΣΕΡΡΕΣ: ΑΓΡΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ! «ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΡΕ


Police-Voice blog ➤
Με άγριες διαθέσεις περίμενε το πλήθος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, όσο και κατά την κατάθεση στεφάνων, δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών τον έβριζαν και φώναζαν «προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία».
Χαμός πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης στις Σέρρες με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ο υπουργός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις – Κάποιοι τον έφτυσαν και οι περισσότεροι άρχισαν να βρίζουν για τη συμφωνία των Πρεσπών – Ο κύριος Κουρουμπλής συνέχισε με την ασφάλειά του να προσπαθεί να τον προστατέψει – «Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία» του φώναζε το οργισμένο πλήθος
Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών. Μόλις ήρθε η ώρα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οργισμένο πλήθος άρχισε να αποδοκιμάζει, με τον υπουργό να συνεχίζει ανέκφραστος.

Αποδοκιμασίες στον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες

Ο δεύτερος γύρος των αποδοκιμασιών

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο κέντρο των Σερρών αποδοκίμασαν έντονα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και την ώρα που κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου