Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Πρέβεζα: Της έταξε οικονομική ενίσχυση και της «άρπαξε» 4.000€

Πρέβεζα: Της έταξε οικονομική ενίσχυση και της «άρπαξε» 4.000€


Police-Voice blog ➤

Ο δράστης ήταν ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη

Ο ευγενικός τρόπος με τον οποίο της μιλούσε ένας άγνωστος ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και έδειχνε να γνωρίζει ότι είχε υποβάλλει αίτηση για ένταξη σε ένα πρόγραμμα για την επιδότηση της τουριστικής επιχείρησης που διατηρεί στον Μύτικα της Πρέβεζας, ξεγέλασε μια 60χρονη.
Όταν ο δράστης την διαβεβαίωσε ότι είχε πάρει έγκριση για την χορήγηση μεγάλου χρηματικού ποσού, αλλά έπρεπε να καταβάλλει εγγύηση για να το παραλάβει, το μυαλό της δεν πήγε στο κακό. Έτσι, κατέβαλε την περασμένη Δευτέρα 4.150 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε. Όταν, όμως, επικοινώνησε με τους αρμόδιους για να μάθει πώς και πότε θα εκταμίευε τα χρήματα, άκουσε κεραυνόπληκτη ότι η αίτησή της… δεν είχε εγκριθεί!
Η απελπισμένη 60χρονη, που ενώ περίμενε οικονομική ενίσχυση βρέθηκε και ζημιωμένη, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας και διηγήθηκε τι συνέβη. Αμέσως ξεκίνησε προανάκριση και αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ήταν ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου