Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η απάντηση του Γιώργου Σπυρόπουλου στον αστυνόμο Λώλη, ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η απάντηση του Γιώργου Σπυρόπουλου στον αστυνόμο Λώλη, ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!


Police-Voice blog ➤
Συναδερφε και συναδερφισσα
Δεν ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ " Π@ΥΣΤΗ"
Απεναντίας μας χρωστάνε πολλά συγνώμη όλοι αυτοί που με τον ιδρώτα και το αίμα σου ,κατάφεραν μέσα από σκοτεινές διαδικασίες να μπορούν να προσβάλουν την δημόσια αιδώ,τα ήθη και έθιμα του τόπου μας ,και να διαδηλώνουν ελεύθερα ζητώντας δικαιώματα που ήδη το Ελληνικό κράτος τους έχει δώσει και με το παραπάνω,αφού πρώτα για αυτούς θεσμοθέτησε το απόρρητο της προσωπικής τους ζωής!
Κανένας αξιωματικός ,και κανένας συνδικαλιστής δεν αντιπροσωπεύει τον καθένα από εμάς,ούτε κανένας μας ρώτησε ,και ούτε θέλουμε να απολογηθούμε γιατί τα περασμένα χρόνια όλο αυτό το συφερτό που διαδήλωσε στο Σύνταγμα την "ορατότητα τους " ζούσε κρυμμένο στην πορνεία ,στα ναρκωτικά ,ο ένας εξέδιδε τον άλλον,και ήταν οι ίδιοι παραβατικοί απέναντι σε εμάς που τους προστατεύαμε όπως όλους τους πολίτες!
Κανείς συνάδερφος δεν ξεχνάει ,τους συναδέρφους που βρέθηκαν τρυπημένοι από τις σύριγγες που μας έκρυβαν κατά τους ελέγχους!
Κανείς δεν ξεχνάει τους μήνες αγωνίας που ζήσαμε τρυπημένοι από σύριγγα ,και από την "πουστικη " συμπεριφορά της κοινότητας τους απέναντι σε όλους εμάς που εφαρμόζαμε τον νόμο απέναντι στους πολίτες!
Επιλογή τους ήταν η στράτα τους ,και όχι δική μας !
Επιλογή τους ήταν να πέσουν στα ναρκωτικά ,και στην πορνεία,στην εκμετάλλευση των ίδιων από την δική τους κοινότητα!
Σε κανέναν δεν χρωστάμε τίποτα!
Αντιθέτως πολλά μας χρωστάνε ,και για σένα Υπαστυνόμε Λώλη,και τους άλλους συνδικαλιστές που παραβρεθηκατε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ,αν υπήρχε νόμος και πειθαρχικό δίκαιο ,θα έπρεπε να έχετε λογοδοτήσει!
Να λογοδοτήσει ο καθένας από εσάς γιατί μπροστά στα μάτια σας ,εσείς που θέλετε να λέγεστε ανθρωπιστές και αντιφασίστες ,με απολυταρχικό τρόπο κάποιοι από εκεί προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων ,κοιτώντας τον σταυρό και την αγιογραφία του Αγίου Νικολάου να χλευάζεται από ενα "ον" που ανάθεμα και να κάτεχε τι έκανε!

Θα έπρεπε να λογοδοτήσεις που σαν προϊστάμενος της ρατσιστικής βίας ,δέχεσαι και χαιρετίζεις την προσβολή της δημοσίας αιδούς και των θρησκευτικών αισθημάτων εκατομμυρίων ανθρώπων επειδή θέλει να μάθει όλη η Ελλάδα τι κάνεις εσύ στην σεξουαλική σου ζωή!
Μας είναι παγερά αδιάφορη,απλά βρίσκεις και τα κάνεις σε μια κοινωνία που προσπαθούν να την κάνουν κοινωνία "μπιντέ"!
Ούτε κανένας σου έδωσε ποτέ το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεις τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες , ανοίγοντας την κάνουλα των εδαφικών και ιστορικών διεκδικήσεων των Σλάβων!
Ως εδώ φτάνει και τέλος με την "ορατότητα σας"
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!


Γιώργος Σπυρόπουλος

Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. Στον τόπο όπου κάποτε υπήρχαν οι πολεις των Σοδόμων και των Γομορ ων,τώρα υπάρχει η νεκρά θάλασσα!Ο τύπος αυτός που αποκαλεί τον εαυτό του αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας ας μάθει κάποια πράγματα!Ότι ο Δημιουργός και Κύριος του παντός Ιησούς Χριστός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα!Ο τύπος αυτός και οι όμοιοι του ποτέ δεν θα επιτύχουν την αποενοχοποιηση για την διαστροφή αυτή ούτε θα αποφυγουν τις Ερινύες και τα ψυχολογικά προβλήματα!Αξιωματικός είναι όποιος καταξιώνεται μέσα από την πορεία του στο σώμα,πατασσοντας το έγκλημα και προσφέροντας στην πατρίδα και τον άνθρωπο!Εάν κάποιος αυτοπροσδιορίζεται ως οντότητα μέσα στην κοινωνία,προβάλλοντας τις επιλογές του οι οποίες καθορίζονται από κατώτερα ένστικτα έχει πρόβλημα και πραγματικά έχει την Χριστιανική μας συμπάθεια και μετανοων
    γίνεται αποδεκτός και συγχωρήμενος από το Σωτήρα μας!Η συνειδητότητα των ανθρώπων αυτών έγκειται μόνον και μόνον στον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να διαθέτουν το σαρκιον των;Καλη μετανοια!Κύριε ελέησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ πολύ σωστά μιλάς..επικροτώ κ επαυξάνω...
    Προϊστάμενε της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.,σεβαστέ π.Νεκτάριε,
    κ.Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. κ λοιποί ταγοί της ΕΛ.ΑΣ. πως επιτρέπετε επιτέλους να γινόμαστε περίγελος μέσα στην ίδια μας τη χώρα, μέσα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., πώς αφήνετε έναν Αξιω(ο?)ματικο να έχει έναν τέτοιο δημόσιο λόγο που παραπέμπει στην ψυχική του ανωμαλία, που προσκρούει στα χρηστά ήθη του Έλληνα, που ξεφτιλίζει μέσα στην πλάνη του κ στις ηδονές του σώματός του το Χριστό μας κ την Παναγιά μας που πρεσβεύουν για όλους μας??
    Πως είστε τόσο ανεκτικοί στα ψυχοπαθολογικα προβλήματα ενός ανθρώπου κ παθητικά παρακολουθείτε τις αναρτήσεις του, τα βίντεό του, τις ομιλίες του ενώ στην παραμικρή καταγγελία Πολίτη για Αστυνομικό παρεμβαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη??
    Ήμαρτον σεβαστέ π.Νεκταριε, κ.Αρχηγέ κ οι υπόλοιποι...
    Μην επιτρέπεται άλλο στο διεθνή Σιωνισμό κ στους μασονους να κανονίζουν τις ζωές Ελλήνων οι οποίοι πατούν στη γη ηρώων, μαρτύρων, Αγίων, Οσιομαρτυρων, Ασκητών κ στο αιμα των πατέρων μας!!! Σκεφτείτε τι λόγο θα δώσουμε στο Θεό ο καθένας απ τη θέση που κατέχει κ τότε μπορεί να καταλάβετε...
    Ας ευχηθούμε κ προσευχηθουμε συνάδελφοι ο Θεός να φωτίσει τον πλανεμένο από τις ηδονές του σωματος Αξιωματικό κ.Λώλη κ τους συν αυτώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΨΟΓΟΣ Η άποψή του ταυτίζεται απόλυτα με το σύνολο των πραγματικών αστυνομικών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το αστυνομικό έργο ασχολείται καθόλου αυτή η ταλαιπωρημένη ψυχή;Η ιδιότητα του αστυνομικού και μάλιστα του αξιωματικού όπως διατείνεται αυτή η θλιβερή υπάρξη, συνάδει με την δραστηριότητα ενός κιναιδου;Η αστυνομία σε κάποιες περιπτώσεις έχει συλλάβει αστυνομικούς οι οποίοι εξασκούσαν και δεύτερο τίμιο επάγγελμα για να ζήσουν τις οικογένειες των και διώχθηκαν ποινικά και πειθαρχικά!Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή