Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τάκης Κολλιαδέλης – εξελίξεις: Ερωτική απογοήτευση, αυτοκτονία η ατύχημα; Τι εκτιμά η αστυνομία για τον φαντάρο που εξαφανίστηκε…

Τάκης Κολλιαδέλης – εξελίξεις: Ερωτική απογοήτευση, αυτοκτονία η ατύχημα; Τι εκτιμά η αστυνομία για τον φαντάρο που εξαφανίστηκε…


Police-Voice blog ➤
Τι συνέβη τελικά;
Έχει συνταράξει το πανελλήνιο η εξαφάνιση ενός νέου παιδιού μόλις 23 ετών.
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/06) την ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος».Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.
Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (07) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.»
«Σε λίγο θα πέσω για ύπνο» έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του της έγραψε μόνο αυτό;
Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, ο Τάκης έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο», ενώ το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Χίου.
Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.
Τι λέει η φίλη του…
Η Εύα, η νεαρή φίλη του Τάκη μίλησε στο «Τούνελ» γεμάτη αγωνία. Ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του με βιντεοκλήση λίγο πριν ξεκινήσει το πλοίο από το λιμάνι της Χίου.
«Στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε, με ενημέρωσε πως θα έπεφτε να κοιμηθεί. Αυτό δεν το λέει κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει. Είδαμε το υλικό από την κάμερα που έδειχνε τους επιβάτες που αποβιβάστηκαν από το πλοίο, αλλά δεν ήταν πουθενά. Υπάρχει επιπλέον υλικό από διαφορετικές κάμερες των γκαράζ και άλλων σημείων, που θα εξετάσουμε εξονυχιστικά. Ο Τάκης το μόνο που μου είχε πει πως τον απασχολούσε, ήταν πως είχε πρόβλημα με κάποιον που πίστευε πως ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν. Προσωπικά θέλω να απευθύνω έκκληση στους επιβάτες που τυχόν τον είδαν και στους εθελοντές και ψαράδες της Τήνου, να βοηθήσουν στις έρευνες».
Ο Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης, 23 ετών, κατάγεται από τη Μυτιλήνη και διέμενε μόνιμα στη Χαλκίδα. Υπηρετούσε τη θητεία του στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο.
Γιατί ζήτησε αναβολή;
Πρόσφατα ο στρατιώτης ζήτησε και έλαβε αναβολή -για άγνωστους λόγους- και την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.
Μαζί του ήταν και ένας φίλος του από τον στρατό, με τον οποίο μάλιστα έκλεισε και μία καμπίνα. Γύρω στις 11 το βράδυ ο φίλος του στρατιώτη πήγε να κοιμηθεί, ενώ ο Τάκης Κολλιαδέλης είπε πως θα έκανε ένα τελευταίο τσιγάρο στο κατάστρωμα και θα επέστρεφε στην καμπίνα.
Όταν έδεσε το καράβι στον Πειραιά, ο φίλος του Κολλιαδέλη εγκατέλειψε την καμπίνα και άρχισε να ψάχνει τον Τάκη, ο οποίος όμως δεν εμφανίστηκε πουθενά.
Ο πατέρας του υποπτεύεται καψώνια στο στρατόπεδο
Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο».
Ο πατέρας του 23χρονου, είπε, ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του ότι κάτι φοβόταν.
«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω».
Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας.
«Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…».
Σύμφωνα με τη μαρτυρία συνεπιβάτη
Η αστυνομία και το Λιμενικο εκτιμούν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείουν τίποτα. Ακόμη και την αυτοκτονία.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου