Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ : ΑΠΕΛΥΣΑΝ και γυναίκα Αρχιλοχία, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να γίνει η «Φιλιππινέζα» των λαθρο μεταναστών κλπ..

ΑΙΣΧΟΣ : ΑΠΕΛΥΣΑΝ και γυναίκα Αρχιλοχία, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να γίνει η «Φιλιππινέζα» των λαθρο μεταναστών


Police-Voice blog ➤
Την ώρα που ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής :
δίνει χάρη
σε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ αλλοδαπούς για να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια και
σε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ για να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο!
έχουμε το 3ο κρούσμα ΔΙΩΞΗΣ στρατιωτικού, που ΑΡΝΕΙΤΑΙ
να προδώσει τον όρκο που έδωσε
και αντί να προασπίζεται την πατρίδα
να βοηθάει στην μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα μας παράνομα εισερχομένων ισλαμιστών-λαθρομεταναστών.
Μία Ελληνίδα Αρχιλοχίας
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ από το Πειθαρχικό Συμβούλιο σε ΑΠΟΛΥΣΗ.
Την ώρα που οι λαθρομετανάστες
χαίρουν σπίτι, οικιακό εξοπλισμό, πληρωμένους λογαριασμούς, μηνιαίο επίδομα και οι Έλληνες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Πως λέτε να αξίζει να τιμωρηθούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνούν;
ΥΓ. Προηγήθηκαν οι διώξεις 2 ακόμη στρατιωτικών.
Παρά το ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δικαιώθηκαν στο στρατοδικείο και κρίθηκαν ΑΘΩΟΙ, το πειθαρχικό συμβούλιο ΑΠΕΛΥΣΕ τον
Αρχιλοχία Ευάγγελο Φώτη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

8 σχόλια:

  1. Βασίλης Πετρόπουλος4 Ιουνίου 2018 στις 7:00 π.μ.

    Εγώ άκουσα από φίλο, συνάδελφό σας, και μάλιστα διοικητή του τμήματος, μετά από πολλά χρόνια που είχα να τον δω, το εξής: δεν με ενδιαφέρει αν είναι ανθέλληνες και απατεώνες, εμένα ο μισθός μου να πέφτει (μιλάγαμε για τον απατεώνα τον τσιμπλα και το τσιριζα). Η απάντησή μου ήταν, ότι, με αυτούς σε λίγα χρόνια, ούτε τον μισθό σου δεν θα έχεις γιατί δεν θα υπάρχει η χώρα πλέον και το βούλωσε.

    Επίσης, έπρεπε να απολυθεί κάποιος από τους συναδέλφους σας για να ανάψουν τα αίματα; Τώρα είδατε ότι είναι προδότες των εθνικών συμφερόντων; ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ έχει κάνει αυτό το μόρφωμα από τότε που πήρε τη χώρα στα χέρια του (μέσω γνωστών τεχνικών από εποχές πασοκ, βαριά νοθεία στις εκλογές). Μόνο κανέναν με μπάφο ξέρετε να πιάνετε; Δεν έχει πιάσει μια μικρή ιστοριούλα το αυτάκι σας για τις νοθείες; Γιατί δεν έχετε κάνει τίποτα τόσο καιρό; Ο μπουτάρης δεν είναι άξιος σύλληψης μόνο και μόνο με τόσο οχετό και τόση διαστρέβλωση ιστορίας; ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Βρείτε κάποιον διοικητή με αρχίδια γιατί οι σημερινοί είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ έτσι όπως καταντήσατε, χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπό σας παρά μόνο αν η γούνα σας καίγεται των ιδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και η πειθαρχική δίωξη της ως άνω αρχιλοχίας είναι πολιτική και κατευθυνόμενη από την ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας. Ο δε αρχηγός ΓΕΣ, για να είναι αρεστός στην πολιτική ηγεσία δε διαστάζει να θυσιάσει στελέχη του στρατού για να εκφοβίσει και να συνετίσει τους υπόλοιπους.
    Στον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα προβλέπονται και τιμωρούνται αυστηρά τα αδικήματα α) των αθέμιτων διαταγών και β) της εκμετάλλευσης διαπιστευμένων. Στην προκειμένη περίπτωση, αφού τα στελέχη αρνήθηκαν να εκτελέσουν αθέμιτες διαταγές και αθωώθηκαν από το στρατοδικείο, ο στρατιωτικός εισαγγελέας οφείλει να ασκήσει αυτεπάγγελτα, ως έχει το δικαίωμα, άμεσα ποινική δίωξη κατά της στρατιωτικής ηγεσίας για τα ως άνω αμιγώς στρατιωτικά αδικήματα που τελέστηκαν από στρατιωτικούς, αλλά και κατά της παράνομης και παράτυπης πειθαρχικής δίωξης των στελεχών.
    Καλά θα κάνουν τα στελέχη να υποβάλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, παρακάλω να κανετε έλεγχο στις πληροφορίες σας, η είδηση που προβάλετε δεν έχει υπόσταση, με διαταγή του ΓΕΕΘΑ του 2017, οι γυναίκες εξαιρούνται από τοποθέτηση σε camp μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε μακριά νυχτωμενος!έχουν πάρα πολλές γυναίκες στρατιωτικοί διαφόρων ειδικοτήτων στα camp

      Διαγραφή
  4. Οι συναδελφοι νοσηλεύτριες και οι γιατροί καθώς και άλλες ειδικότητες δεν είναι γυναίκες;;;Εξηγήστε το τι λέει η διαταγή παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήνυση κατά της ηγεσίας και όσων ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ στην υπογραφή διαταγή ανάθεσης της παράνομης υπηρεσίας ...και φυςικα μήνυση κατα όλων των μελών του πειθαρχικού που κανει απόλυση ενώ εχουν αθωωθεί απο το στρατοδικείο ...και αίτηση αποζημίωσης απο το ελληνικό δημόσιο για όλη την ταλαιπωρία ..... αν δε η ανύπαρκτη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν τους δικαιώσει τοτε με ΒΑΣΗ το αρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και αφου ενημερώσουν οτι το εφαρμόζουν στην πραξη εχουν καθε δικαίωμα αυτοδικίας κατα των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ στρατιωτικών του πειθαρχικού και κατα των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ εντολοδόχων τους ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!! ...ο όρκος του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ειναι προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και οχι προς την κονομα των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που οι περιςςοτεροι θησαυριζουν απο τις ΜΚΟ που εχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή