Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Προτιμάει τη…Μακεδονία Και επέλεξε τη χώρα μας. για τις διακοπές του ο Ζάεφ! Σε κάμπινγκ με τη σύζυγό του

Προτιμάει τη…Μακεδονία Και επέλεξε τη χώρα μας.  για τις διακοπές του ο Ζάεφ! Σε κάμπινγκ με τη σύζυγό του


Police-Voice blog ➤
Επειτα από την έντονη κινητικότητα του τελευταίου διαστήματος, ο Ζόραν Ζάεφ ένιωσε την ανάγκη για μια μικρή απόδραση. Και επέλεξε τη χώρα μας.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, μαζί με τη σύζυγό του, και στενό συνεργάτη του ο οποίος επίσης συνοδεύεται από τη σύζυγό του.
Μάλιστα, ο Ζάεφ- σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκης- θα καταλύσει σε κάμπινγκ, όπου θα παραμείνει έως το μεσημέρι της Κυριακής, παρότι διατηρεί εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά.
Η επίσκεψη είναι αυστηρά ιδιωτική, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί επαφές πολιτικής φύσης. Η είσοδος του κομβόι στη χώρα μας έγινε μέσω του τελωνείου των Ευζώνων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Η περιοχή τελεί υπό διακριτική αλλά στενή φύλαξη και Ελλήνων αστυνομικών, για να μην γίνει αντιληπτή η εκεί παρουσία του πρωθυπουργού των Σκοπιών από το φόβο μη τυχόν και προκληθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες και επεισόδια, ενώ σε επιφυλακή, αλλά σε ικανή απόσταση από τον τόπο διαμονής του, βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ.
Με αυτή την έννοια το γεγονός ότι διέρρευσε η πληροφορία ότι θα μείνει σε κάμπινγκ δεν είναι και κάτι 100% αξίοπιστο. Πληροφορίες θέλουν τον Ζάεφ να μένει ή στην Καλλιθέα ή στο Παλιούρι, κάτι που στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας ουδείς επιβεβαιώνει.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου