Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: Κινέτα: Κόλαση φωτιάς – Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί! Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ..

Κινέτα: Κόλαση φωτιάς – Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί!


Police-Voice blog ➤ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ:

Φλόγες καίνε σπίτια στους οικισμούς Γαλήνη και Μαρούλα – Τεράστια κινητοποίηση: Από αέρος επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα – Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν 70 πυροσβέστες με 30 οχήματα – Καλούν τον κόσμο να κατέβει στην παραλία
Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας πευκοδάσος στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, στα όρια Κορινθίας – Δυτικής Αττικής, ενώ οι καπνοί έχουν εξαπλωθεί στη Δυτική Αττική, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά στους οικισμούς Γαλήνη και Μαρούλα, ενώ υπάρχουν φόβοι για εξάπλωση προς το Αλεποχώρι. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκαν οι οικισμοί Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2
Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή στο πευκοδάσος, που είναι δυσπρόσιτη για τις αρχές. Κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, ενώ οι αρχές τους παρακινούν να κατέβουν στην παραλία.
Εκτροπή κυκλοφορίας στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
Λόγω της πυρκαγιάς, που έχει αποκτήσει μεγάλες διαστάσεις καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου από το 56ο χιλιόμετρο.
«Να απομακρυνθούν οι πολίτες από τον οικισμό Μαρούλα»
Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να απομακρυνθούν από τον οικισμό Μαρούλα, που απειλείται από το μέτωπο της πυρκαγιάς, ξη οποία ήδη έχει μπει σε αυλές.
«Ζητάμε από τους πολίτες να απομακρυνθούν. Η φωτιά έχει μπει σε αυλές στον οικισμό Μαρούλα από την πάνω πλευρά της εθνικής οδού, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Γεωργίου.
Στο σημείο, ανέφερε, υπάρχουν πέντε Canadair και 2 ελικόπτερα.

ΛOΓΩ EKΔHΛΩΣHΣ ΠYPKAΓIAΣ ΣTHN EYPYTEPH ΠEPIOXH THΣ KINETAΣ ΔIENEPΓEITE EKTPOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN ΣTON ΠAPAΔPOMO THΣ N.E.O. AΘHNΩN-KOPINΘOY AΠO TO YΨOΣ TOY 56 XΛM.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΚΛΕΙΣΤΗ η τρίτη σήραγγα στο ρεύμα προς Κόρινθο! Φράκαραν τα αυτοκίνητα – ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και στα δυο ρεύματα. ΥΠΕΥΘΥΝΗ η Ολυμπία οδός!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου