Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

«Είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ»…Άρχισε η ΔΙΑΛΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ- Η σελίδα φίλων του κόμματος στη Σάμο ΚΛΕΙΝΕΙ μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική:

«Είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ»…Άρχισε η ΔΙΑΛΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ- Η σελίδα φίλων του κόμματος στη Σάμο ΚΛΕΙΝΕΙ μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική


Police-Voice blog ➤
Τα πρώτα σημάδια διάλυσης του κομματιδίου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν στη Σάμο.
Η σελίδα φίλων του κόμματος στο ελληνικό νησί αποφάσισε να κλείσει, καθώς θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και αποδείχτηκε πιο άχρηστος κι από τους προηγούμενους.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της σελίδας με αφορμή την τραγωδία στην Αττική και τους δεκάδες νεκρούς:
«Από αύριο θα βλέπετε μία λιγότερη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή, μετά από όλα αυτά τα χρόνια επιτέλους καταλάβαμε ότι δεν έχουμε άλλο λόγο ύπαρξης, θα σας αδιάσουμε τη γωνιά. Εκ μέρους αυτών των ιδεών που εκπροσωπούμε, αναλαμβάνουμε την όποια πολιτική ευθύνη έχουμε από δω ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ! Ελπίζουμε το βάρος που κουβαλάμε όλοι οι Συριζαίοι να το καταλάβουν κι άλλοι. Γι’ αυτό λοιπόν σας λέμε εν πλήρει γνώσει της κατάστασης που συνειδητοποιήσαμε σήμερα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ».
Ευχόμαστε να μην είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να είναι μόνο η αρχή της αποσύνθεσης του κόμματος που ξεπούλησε τη Μακεδονία μας για να λάβει οικονομικά ανταλλάγματα…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου