Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η… ΔΙΑΔΩΣΤΕ…!!! Ε Κ Τ Α Κ Τ Η αλλαγή σχεδίων – Στο Άγαλμα του Αριστοτέλη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η… ΔΙΑΔΩΣΤΕ…!!! Ε Κ Τ Α Κ Τ Η αλλαγή σχεδίων – Στο Άγαλμα του Αριστοτέλη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


Police-Voice blog ➤
Αλλαγής τοποθεσίας για το συλλαλητήριο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, εξαιτίας της αντισυγκέντρωσης του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκεται αυτή την ώρα στην περιοχή του Αγάλματος Βενιζέλου στην πλ. Αριστοτέλους, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα τους στο facebook, το ραντεβού δίνεται στις 19:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από το Άγαλμα του Αριστοτέλη.
«Δεν θα τους περάσει, οι αναρχικοί κάνανε κατάληψη την πλατεία στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Όλοι παρόντες, μην λείψει κανείς, δεν φοβόμαστε και δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα μας υπέρ της Μακεδονίας!» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Δείτε το κάλεσμα ΕΔΩ
https://www.facebook.com/events/2039323332988999/

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ – Αντιεξουσιαστές εμποδίζουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Υπό κατάληψη από ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών βρίσκεται αυτήν την ώρα η περιοχή του Αγάλματος Βενιζέλου στην πλ. Αριστοτέλους όπου είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε αυτήν την κίνηση θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου αν και είχαν καλέσει σε αντισυγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 18.00.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για το τι θα γίνει με τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, με το σημείο να επιτηρείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου