Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Οι Κούρδοι εξαϋλώνουν τους Τούρκους: Καρέ-καρέ η ανατίναξη λεωφορείου που μετέφερε μέλη των Ειδικών Δυνάμεων – Τους ξεκλήρισαν

Οι Κούρδοι εξαϋλώνουν τους Τούρκους: Καρέ-καρέ η ανατίναξη λεωφορείου που μετέφερε μέλη των Ειδικών Δυνάμεων – Τους ξεκλήρισαν


Police-Voice blog ➤
Δεν έχει τέλος το τουρκικό λουτρό αίματος. Κούρδοι και Κούρδισσες δίνουν το νυν υπέρ πάντων των αγών για να τσακίσουν το ηθικό των Τούρκων. Κάτι μάλιστα που το καταφέρνουν και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό.
Μεγάλο χύπημα δέχθηκε η τουρκική Στρατοχωροφυλακή από τις δυνάμεις του HPG, του στρατιωτικού βραχίονα του ΡΚΚ: Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ΒΙΜ (Κέντρο Τύπου του HPG) το περιστατικό συνέβη  στην περιοχή Γκουρμπουλάκ της επαρχίας Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.
To βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το Κουρδικό μέσο gerillatv μόλις πριν λία 24ωρα.
Οι ανταρτικές δυνάμεις μετά από πληροφορία που είχαν παρακολούθησαν λεωφορείο που μετέφερε μέλη των ειδικών δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής (JÖH).
Το λεωφορείο μετέφερε 45 μέλη των ειδικών δυνάμεων έγινε στόχος των ανταρτών όταν αποκόπηκε από σημείο στο οποίο βρισκόταν πολλά θωρακισμένα οχήματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το λεωφορείο καταστράφηκε ολοκληρωτικά.
Άλλη μια χαρακτηριστική σκηνή όπου οι Κούρδοι μαχητές αντιμετώπισαν με επιτυχία μια τουρκική επίθεση και κυριολεκτικά διαλύουν τους επιτιθέμενους με τις κουρδικές ρουκέτες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου