Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ! ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

ΜΕ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ! ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!


Police-Voice blog ➤
Μια σύνθετη και εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση, θα διεξαχθεί στην περιοχή Δέλτα του Έβρου στις 7 Οκτωβρίου, η οποία μάλιστα θα έχει την ονομασία “Εμμανουήλ Μινωτάκης”.
Η συγκεκριμένη άσκηση όπως αναφέρει το evros-news.gr, θα είναι προς τιμήν του Κρητικού ταγματάρχη, ο οποίος μετέχοντας το 1925 στην επιτροπή διαχάραξης των ελληνοτουρκικών συνόρων, διασφάλισε τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή αυτή.Αυτό αποκάλυψε στην προχθεσινή τελετή ονοματοδοσίας στις Φέρες, όπου η οδός Ορφέως μετονομάστηκε σε ταγματάρχη Εμμανουήλ Μινωτάκη, ο διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς. Όπως είπε δημόσια, θα ακολουθήσει η πιο σύνθετη και εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, με συμμετοχή και των ανδρών της Εθνοφυλακής . Θα χρησιμοποιηθούν πλωτά μέσα και αληθινά πυρά και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018 στο Δέλτα του΄Εβρου
Προφανώς η άσκηση αυτή θα ακολουθήσει την κορυφαία στρατιωτική άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ” που κάθε χρόνο διεξάγεται σε όλη την χώρα ξεκινώντας στα τέλη Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται 6 Οκτωβρίου στον Έβρο. Την επόμενη ημέρα λοιπόν, θα γίνει αυτή η σημαντική σίγουρα άσκηση, μια και πρόκειται να διεξαχθεί σε μια… ευαίσθητη περιοχή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου