Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ! Η χώρα καταρρέει: Ποιος ελέγχει τελικά την αστυνομία; Η απίστευτη τοποθέτηση της Καρακώστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χώρα καταρρέει: Ποιος ελέγχει τελικά την αστυνομία; Η απίστευτη τοποθέτηση της Καρακώστα (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ! Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ! ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΔΘ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???? 

Η κ.Καρακώσατα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε κάποιες δηλώσεις στην τηλεόραση, οι οποίες μόνο την απορία μας μπορούν να προκαλέσουν.
Όπως διαβάσατε στο el, εχθές οι δυνάμεις καταστολής έριξαν χημικά σε μικρά παιδάκια, τα οποία κρατούσαν τις ελληνικές σημαίες.
Η Θεσσαλονίκη έγινε μια πόλη αγνώριστη, καθώς οι συμπλοκές της αστυνομίας με τους Έλληνες που φώναζαν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελληνική, ξεπέρασαν κάθε όριο. Η βαρβαρότητα των σωμάτων ασφαλείας, προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση.
Αυτό που όμως θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά και διάφορα, είναι το εξής:
Η κ.Καρακώστα του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει την αστυνομία και ότι η νοοτροπία της (αστυνομίας), δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα.
Μέσα στις άκρες μας είπε δύο πολύ σημαντικά πράγματα λοιπόν και σε αυτά θα εστιάσουμε.
1. Η αστυνομία δρα όπως θέλει. Ποιος τις δίνει εντολές δηλαδή;
2. Η κ.Καρακώστα είπε, ότι η νοοτροπία της αστυνομίας (της ρίψης δακρυγόνων δηλαδή) δεν μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη. Δηλαδή οι αστυνομικοί, θέλουν να χτυπάνε τους πολίτες;
Υπήρξε και κάτι άλλο, το οποίο δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε. Μέσα στις αλήθειες έμμεσα ακούσαμε και μια δικαιολογία.
Ότι δηλαδή για την ρίψη των δακρυγόνων στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φταίνε……. Οι εντολές που έδιναν οι προηγούμενοι στην αστυνομία, μόνο που στο παρελθόν δεν είδαμε αυτές τις εικόνες:


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου