Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Οι αστυνομικοί Φθιώτιδος στην πανελλαδική διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο «Η χώρα σε διάλυση- Απαλλάξτε μας από την ανασφάλεια»

Οι αστυνομικοί Φθιώτιδος στην πανελλαδική διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο «Η χώρα σε διάλυση- Απαλλάξτε μας από την ανασφάλεια»


Police-Voice blog ➤
Ανακοίνωση για συμμετοχή των αστυνομικών της Φθιώτιδας στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτέμβρη 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00΄ στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Φ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Καλούμαστε όλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας, να δώσουμε δυναμικό παρών στην ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτέμβρη 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00΄ στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.
Έχουμε ιερό καθήκον να αγωνιστούμε δυναμικά για το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες περικοπές και παρατάσεις στην εφαρμογή των Νόμων και των Δικαστικών αποφάσεων. Καμία μάχη δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα!!! Δώστε μας πίσω αυτά που μας ανήκουν!!!
Δηλώσεις συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ώρα αναχώρησης 11:30΄ από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.
Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ!!! ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου