Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ποια ήταν τελικά η Katerina Bellamafia; Το ένοχο παρελθόν της 33χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Κηφισιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ποια ήταν τελικά η Katerina Bellamafia; Το ένοχο παρελθόν της 33χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Κηφισιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤


Η 33χρονη Κ.Α. είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ δύο χρόνια αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι όταν δέχθηκε την επίθεση, το 2011, η Κ.Α. ήταν έγκυος.

Τα δύο σενάρια για τα κίνητρα της δολοφονίας
Τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στο παρελθόν της 33χρονης τα κίνητρα της δολοφονίας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ως ενδεχόμενο κίνητρο και αφορμή της δολοφονίας της εξετάζεται είτε η συμμετοχή της με κάποιο τρόπο σε συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα μέλη της Greek Mafia, είτε οι σχέσεις και οι επαφές της με μπράβο των νοτίων προαστίων ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του «Καράφλα» ή «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη», στο Παλαιό Φάληρο πριν από λίγους μήνες.
Να σημειωθεί ότι η 33χρονη το 2009 είχε κατηγορηθεί για ληστείες χρηματαποστολών, κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο στη δίκη οι συγκατηγορούμενοί της πήραν επάνω τους όλη την ευθύνη και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη.
Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι η 33χρονη είχε θεωρηθεί ύποπτη για υπογραφή άλλου συμβολαίου θανάτου, σε βάρος γυναίκας, της Μαρίας Καφιέρη, τον Μάιο του 2009 σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια, με τις τότε αστυνομικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο ερωτικής αντεκδίκησης.
Το θύμα πάντως ήταν ιδιαίτερα δραστήριο στο Instagram, όπου εμφανιζόταν ως katerina_bellamafia. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν τρεις ημέρες πριν:

«ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ». ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. Η «ΣΚΙΑ» ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MR ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ «ΜΠΕΛΛΑ ΜΑΦΙΑ» ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΣΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΕ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΒΙΝΤΕΟ
Δολοφονία Κηφισιά: Από το καλοκαίρι παρακολουθούσε την 33χρονη ο εκτελεστής της
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 33χρονης στην Κηφισιά – Σοκάρει η ανάρτησή της 33χρονης λίγο πριν από το μαφιόζικο χτύπημα
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν παρατηρήσει έναν άνδρα να κινείται ύποπτα στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της 33χρονης.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας αυτός φορούσε κράνος και κρατούσε στα χέρια του ένα καλάσνικοφ.
Μάλιστα άνδρες που υπηρετούν στην ασφάλεια επιχειρηματία ο οποίος κατοικεί στην ίδια περιοχή, ειδοποίησαν την αστυνομία και προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί, καθώς κυκλοφορεί ένας άνδρας με καλάσνικοφ.
Πιθανόν λοιπόν, ο εκτελεστής να παρακολουθούσε την 33χρονη από το καλοκαίρι.
Ερευνούν τις κάμερες – Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις επαφές της 33χρονης, προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο του εγκλήματος, το οποίο μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστο.
Παράλληλα αναζητούν υλικό από κάμερες στην περιοχή, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στον εκτελεστή και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πόρτα-πόρτα πληροφορίες από περιοίκους, για να ρίξουν φως στη σκηνή της δολοφονίας και τον τρόπο διαφυγής του δράστη ή των δραστών.
Σοκάρει η ανάρτησή της 33χρονης λίγο πριν από το μαφιόζικο χτύπημα
«Την επόμενη φορά που θα ανοιχτώ σε κάποιον θα είναι στη νεκροψία μου», έγραφε στο Instagram, τέσσερις ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, η 33χρονη.
Γνώριζε ή φοβόταν κάτι; Την απειλούσαν κάποιοι; Ή πρόκειται απλά για μια τραγική σύμπτωση;
Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η φωτογραφία δείχνει μια γυναίκα να κρατάει όπλο και να σημαδεύει και το σχόλιο αναφέρει: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέματα και στο τέλος οι σφαίρες».
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες (19/09) μέσα στο αυτοκίνητό της, αποτέλεσμα ενέδρας που είχαν στήσει ο ή οι δολοφόνοι της.
Την «γάζωσαν» με 16 σφαίρες από πολεμικό όπλο καλάσνικοφ. Τόσοι κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ το θύμα δέχτηκε τις σφαίρες σε όλο το σώμα και το κεφάλι και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, αλλά σε ό,τι αφορά τις αιτίες εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα. Και αυτό γιατί το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες και δοσοληψίες στη «νύχτα», ενώ ήταν σύντροφος γνωστού νονού.
Μετά την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει και πάλι σε βάρος της, το 2011 στο Γαλάτσι, η γυναίκα δεν φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία να εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, αν και αυτό θα διευκρινιστεί από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.



Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου