Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τα MME εξαφάνισαν από την επικαιρότητα την 19χρονη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα αναρχικών

Τα MME εξαφάνισαν από την επικαιρότητα την 19χρονη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα αναρχικών


Police-Voice blog ➤
Τα MME εξαφάνισαν από την επικαιρότητα την 19χρονη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα αναρχικών

Η περίπτωση της 19χρονης Μαρίας, της κοπέλας από το Αγρίνιο που τραυματίστηκε σοβαρά από τα «ορκ» του «αντιφασισμού» στο Αγρίνιο την ώρα που είχε βγει για διάλειμμα από το φροντιστήριο και κάθισε με τις φίλες της σε ένα παγκάκι, έφυγε πολύ γρήγορα από την επικαιρότητα.
Δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν συμπλήρωνε τα «ένσημα» που απαιτεί η χούντα των καθεστωτικών ΜΜΕ για να ασχολούνται σε συνεχή βαθμό μαζί της. Δεν είναι «Ηριάννα», δεν είναι «προσφυγοπούλα», δεν ανήκει σε «ευπαθή κοινωνική ομάδα», δεν, δεν, δεν…. Γι’ αυτό και δεν την επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, δεν έκανε δηλώσεις γι’ αυτήν ο Πρόεδρος της Βουλής, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ίδιου κόμματος, δεν μίλησε γι’ αυτήν με τρυφερά λόγια και δεν ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών ο ομοφυλόφιλος αστυνομικός Λώλης, δεν, δεν, δεν….
Έτσι, λοιπόν, είναι αναμενόμενο να μην γίνουν ευρέως γνωστά τα νέα για την κατάστασή της, η οποία ευτυχώς βελτιώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, η οποία έφερε πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, υπεβλήθη χθες σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται.
Η κατάσταση της υγείας της Μαρίας βαίνει μέρα με τη μέρα βελτιούμενη, γεγονός που έχει σκορπίσει χαμόγελα στους γονείς και στα αδέλφια της, οι οποίοι στέκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Η ευχή όλων των Συνειδητοποιημένων Ελλήνων για πλήρη ανάρρωση της Μαρίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου