Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο στον πατέρα και τη μάνα μου» καταγγέλλει η αδελφή του Κατσίφα βιντεο

«Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο στον πατέρα και τη μάνα μου» καταγγέλλει η αδελφή του Κατσίφα


Police-Voice blog ➤
 Πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση στις ελληνικές αρχές οι γονείς του 35χρονου ομογενούς - Είχαν στοχοποιήσει τον αδελφό μου, πρέπει να φανεί η αλήθεια, καταγγέλλει η Ερμιόνη Κατσίφα
«Μπήκαν στο σπίτι μας τα κομάντος και ειρωνεύονταν. Ελεγαν: Τί είναι εδώ κυρία μου; Ελλάδα; Εστρεψαν όπλο στη μάνα μου, στρέψανε το όπλο στον πατέρα μου. Φέρθηκαν με τρόπο ρατσιστικό, βίαιο, απαράδεκτο... Η υπόθεση θα φτάσει στη Χάγη...» Οργισμένη μέσα στο πένθος της η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων στους ηλικιωμένους γονείς της, όταν πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους και ενώ ακόμη δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό. 

Τη στιγμή, που αποκαλύπτεται ότι οι γονείς του 35χρονου ομογενούς πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν κατάθεση για τα γεγονότα στις ελληνικές αρχές -τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε ο Σκάι- η Ερμιόνη Κατσίφα καταγγέλλει ότι ο αδελφός της είχε στοχοποιηθεί  από την αλβανική αστυνομία. 
Η Ερμιόνη Κατσίφα κάνει παράλληλα έκκληση «να φανεί η αλήθεια». Η  αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα περιγράφει τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του 35χρονου ομογενούς που εκτός από το θρήνο για την απώλειά του διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά των αρχών της Αλβανίας να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε. 

Το δράμα των μελών της οικογένειας Κατσίφα συνεχίζεται, καθώς ακόμη περιμένει από τις αλβανικές αρχές να τους παραδώσουν τη σορό του Κωνσταντίνου, για να τον κλάψουν και να τον τιμήσουν. 

Η σορός βρίσκεται από την Τρίτη στα Τίρανα για νέα νεκροτομή, χωρίς όμως την παρουσία τεχνικού της συμβούλου, όπως έχει ζητήσει η οικογενεια. 
Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους η Ερμιόνη Κατσίφα ζήτησε να υπάρξει δικαιοσύνη και να διελευκανθουν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Να φανεί η αλήθεια», είπε και συνέχισε: «Να ερευνήσει το ελληνικό κράτος . Με όποιο τρόπο να φανεί η αλήθεια. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ο αδελφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά....»


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου