Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ! «ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!»

 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ! «ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!»


Police-Voice blog ➤
Τεράστια ανατροπή στα όσα μέχρι τώρα ξέραμε.
Ο Πατέρας του εθνομάρτυρα, προχώρησε σε αποκαλύψεις…
Με αβολίδωτα πυρά, γιόρταζε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, υποστήριξε ο πατέρας του, Ιωάννης Κατσίφας.
Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Reportage ανέφερε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί του τμήματος Αργυροκάστρου, ήταν αυτοί που πυροβόλησαν πρώτοι εναντίον του και τον ανάγκασαν να επιστρέψει σπίτι του και να πάρει πραγματικές σφαίρες.
«Οι σφαίρες ήταν ψεύτικες. Στην αρχή του περιστατικού όταν πήρε το αυτόματο, χρησιμοποίησε αβολίδωτα πυρομαχικά. Το έκανε για τους εορτασμούς της 28ής Οκτωβρίου. Για να χαρούμε την γιορτή μας. Αργότερα όταν τον προκάλεσαν οι αστυνομικοί επέστρεψε σπίτι και γέμισε το όπλο με κανονικές σφαίρες.
Μπήκαν οι αστυνομικοί στο χωριό και πήγαν προς το σπίτι του Κωνσταντίνου Πυροβόλησαν προς του. Έριξαν μία στην πόρτα και σε ένα αυτοκίνητο. Εάν βρούμε τους κάλυκες θα δείτε τι έχει συμβεί.  Ποτέ δεν έριξε εναντίον τους. Μετά όταν ήρθε το ελικόπτερο με τις ειδικές δυνάμεις ανέβηκε στα βουνά. Είχαν διαταγή να τον σκοτώσουν. Ο άλλος λέει τρομοκράτης.  Τι τρομοκράτης το παιδί που σήκωσε τη σημαία; Εμείς είμαστε γηγενείς Έλληνες. Το παιδί μπορούσαν να το κυκλώσουν και να έβρισκαν διαμεσολαβητές να συζητούσαν και να τον έπιαναν. Όχι να ρίξουν κατά πάνω του τις σφαίρες και να τον σκοτώσουν.
Τις προηγούμενες ημέρες  ήρθαν στο σπίτι. Όχι ανθρώπινα. Ήρθαν 15 άτομα. Χτύπησαν τη μητέρα του και έψαχναν. Ο γαμπρός μου έχει πάει στον εισαγγελέα για να έρθει και ιατροδικαστής από την Ελλάδα. Δεν θα πάρουμε την σορό μέχρι να έρθει Έλληνας ιατροδικαστής», είπε ο κ.Ιωάννης Κατσίφας.
Στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Ελληνας ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, φίλοι του άφησαν λίγα λουλούδια, έφτιαξαν έναν πέτρινο σταυρό και ύψωσαν μια μικρή ελληνική σημαία.
katsif

Πηγή ➤

5 σχόλια:

  1. Τα θερμα μου συλληπητηρια στους γονεις και,αδερφια που εχασαν ενα παλληκαρι που αγαπουσε ελλαδα αγαπουσε το χωμα μας που ειναι ελληνικο και ποτησμενο με αιμα ,ελληνα δακρυσα για το χαμω σου ο θεος να σε καλοδεκτη στην αγκαλια του μαζι με τη σημαια μας να την κυματιζεις εκει ψηλα που θασαι
    ---------------------------------------------------------------------------
    ΕΜΕΙΣ τη κανουμε απο εδω και περα?? με ευχες και λογια δεν γινετε δικαιοσυνη .θελουμε λυση ειναι εθνικο το θεμα αρκετα εχουμε υποχωρηση στα παντα η θα μεινουμε ελληνες η στα 4 και μιλια ,,,,...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμεσα μέτρα προστασίας των Βορειοηπειρωτών από τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και παραμονή των εκεί για την προστασία της Βορείου Ηπείρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκανες το μεγαλο βημα...ακολουθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή