Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ Α.Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Police-Voice blog ➤
Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί- ελαφρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ μια κλούβα της αστυνομίας και 4- 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα, υπηρεσιακά της ΕΛΑΣ. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.
Αυτή την ώρα γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις και ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξήγγειλε για την Τρίτη (16.10.2018) στις 11:45 π.μ. συγκέντρωση έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.
molotof2
Προηγούμενη ενημέρωση:
Συναγερμός σήμανε απόψε στο κέντρο της Αθήνας, μετά την επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών σε σταθμευμένο βαν της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου.
molotof3
Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δράστες – περίπου 50 τον αριθμό – εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ.
molotof4molotof5
Αγνωστο παραμένει αν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί – Εχουν προκληθεί ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στην πρόσοψη του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. κυνηγατε να πιασετε ποιους ; αφου γνωριζετε ποιοι ειναι, ξεκινηστε απο τα κεφαλια, οπως ειναι το σπιτι σας ετσι ειναι και τα τμηματα, σπιτια σας να τα υπολογιζετε, η ακουσατε τον ηλιθιο Τοσκα που λεει να κοιμωμαστε, ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ μας θελουν πολιτες αστυνομια και στρατο, τουλαχιστον εχετε τη δυναμη στο δεξι σας πλαινο τι περιμενετε ; εμεις θα βοηθησουμε αν μας αφησετε, σας εχουμε σαν παιδια μας να το ξερετε ! Ολοι οι σωστοι πολιτες ειμαστε στο πλαι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή