Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε 37 οπαδούς για όπλα, στυλιάρια, σφυριά και φωτοβολίδες! Είχαν ολόκληρο οπλοστάσιο!

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε 37 οπαδούς για όπλα, στειλιάρια, σφυριά και φωτοβολίδες! Είχαν ολόκληρο οπλοστάσιο!


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθησαν τριάντα επτά (37) άτομα, φίλαθλοι αλλοδαπής ομάδας καλαθοσφαίρισης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού
Κατασχέθηκε πλήθος από ξύλινα στειλιάρια, φωτοβολίδες, σφυρί, σπρέι πιπεριού, τεμάχια μαρμάρων, πέτρες κλπ
Μεσημβρινές ώρες σήμερα (30-11-2018), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε τρία (3) λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους αλλοδαπής ομάδας καλαθοσφαίρισης, που θα μετέβαιναν σε Στάδιο του Πειραιά, προκειμένου να παρακολουθήσουν  προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων:
ü  δεκαέξι (16) ξύλινα στειλιάρια
ü  οκτώ (8) φωτοβολίδες
ü  μία (1) κροτίδα
ü  ένα (1) σπρέι πιπεριού
ü  ένα (1) σφυρί
ü  μία (1) κουκούλα τύπου full face
ü  τεμάχια μαρμάρων και πέτρες

Κατόπιν των ανωτέρω, συνελήφθησαν τριάντα επτά (37) αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους φιλάθλους, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη Χώρα τους.

Σοβαρά επεισόδια στο ΣΕΦ, λίγο πριν την έναρξη του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ για την Euroleague! Φωτιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια! Σοκάρουν οι εικόνες!


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο ΣΕΦ, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ για την Euroleague – Φωτιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια – Σοκάρουν οι εικόνες – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στους χώρους έξω από το γήπεδο
Oπαδοί του Ολυμπιακού φέρεται επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο ΣΕΦ, πετώντας εναντίον τους βόμβες μολότοφ.
Τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο ΣΕΦ έχουν υποστεί ζημιές, με μερικά να έχουν αρπάξει και φωτιά.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν επειδή σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί του Ολυμπιακού έμαθαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν… στριμώξει τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας που έχουν έρθει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Euroleague.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στους οπαδούς της Μπουντούτσνοστ και μάλιστα 30 εξ αυτών έχουν συλληφθεί, καθώς πάνω τους βρέθηκαν κροτίδες, στυλιάρια και… κάθε είδους “πολεμοφόδια”.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον “πόλεμο” στο ΣΕΦ
Αφόρητη η ατμόσφαιρα
Όπως είναι λογικό, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, καθώς έγινε χρήση χημικών, με τους οπαδούς που έμπαιναν εκείνη την ώρα στο γήπεδο να μην μπορούν να πάρουν ανάσα!
sef2sef3sef4sef5
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου