Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ- ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ


Police-Voice blog ➤
Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην οδό Πειραιώς. Οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.
Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις και όταν έφτασαν στο σημείο περισσότεροι αστυνομικοί οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έξι άτομα. Αποδείχθηκε μάλιστα ότι ο ένας από αυτούς είναι παλιός τους… γνώριμος καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση με μαχαίρι εναντίον Πακιστανού. Ο δράστης μάλιστα είχε καταδικαστεί, αλλά είναι πλέον ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.
Το απίστευτο είναι μάλιστα ότι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι ενώ οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση δεν μπορούσαν να ενημερώσουν το κέντρο, καθώς ήταν αδύνατη η επικοινωνία μέσω ασυρμάτου.
44 46 55
Ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, δυο αστυνομικοί, στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.
“Οι συνάδελφοι μου από την Άμεση Δράση, προσπάθησαν να σταματήσουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο ένας από αυτούς είχε αποφυλακιστεί και επειδή αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού αυτόν που τον είχε κλείσει φυλακή, κάλεσε σε βοήθεια και άλλους Ρομά και τους επιτέθηκαν” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρορειδάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
“Προσπαθούσαν οι συνάδελφοι να διαβιβάσουν. Μόνο με το κινητό κατάφερε ένας από αυτούς να ζητήσει βοήθεια. Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος. Ήρθαν οι συνάδελφοι μου από την ομάδα ΔΙΑΣ”, σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών και πρόσθεσε:
“Γλίτωσαν εξαιτίας της εκπαίδευσης τους και της ψυχραιμίας τους. Είναι απίστευτα τα περιστατικά που βιώνουμε. Ο ένας έχει χτυπήσει αρκετά στο χέρι και ο άλλος έχει γλιτώσει από θαύμα”.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου