Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει στο κατάστημα «Ριχάρδος» στο Παλαιό Φάληρο

ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει στο κατάστημα «Ριχάρδος» στο Παλαιό Φάληρο


Police-Voice blog ➤
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την σύλληψη του πασίγνωστου Ριχάρδου Μυλωνά και την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα,αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το κατάστημα «Ριχάρδος» στο Παλαιό Φάληρο.
Μετά τις εικόνες και τα στοιχεία που προκαλούν σοκ και δέος θα περίμενε κανείς,λογικά σκεπτόμενος,ότι τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας θα παρέμεναν κλειστά.
Κι όμως,το κατάστημα «Ριχάρδος» στο Παλαιό Φάληρο λειτούργησαν κανονικά όπως διαπιστώσαμε χθες  Πέμπτη 29-11-18. Μιλάμε για μόλις μια μέρα μετά τις συλλήψεις και τις εικόνες που άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό.
Μάλιστα από την τζαμαρία του καταστήματος,έχει αφαιρεθεί ένα μέρος του διαφημιστικού φιλμ για να είναι εμφανές στους περαστικούς το εσωτερικό του καταστήματος και ότι αυτό λειτουργεί κανονικά!
pal
Μάλιστα όταν εισήλθαμε στο κατάστημα η υπάλληλος εξυπηρετούσε ήδη κάποιον πελάτη και μετά από ερώτηση μας ενημερωθήκαμε ότι το κατάστημα λειτουργεί κανονικά και αν θέλουμε να κάνουμε κάποια συναλλαγή θα χρειαζόταν,όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή την περίπτωση,να έχουμε μαζί την ταυτότητα μας.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας και κάπως έτσι,μέχρι στιγμής τουλάχιστον,πάει περίπατο η δήλωση του Τσίπρα για αυτούς,που σύμφωνα με τον ίδιο,ξεζούμισαν τον ελληνικό λαό…
palaiofaliron.gr

ΩΡΑ 01:06 ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ» ΡΙΧΑΡΔΟΣ.


– Ο Ριχάρδος δεν έλαβε… σήμα από τον αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση και δούλευε για την συμμορία λαθρεπόρων, πως οι Αρχές… κάτι ετοιμάζουν! Αποτέλεσμα αυτού, βάσει τηλεφωνικών συνομιλιών, ήταν να ¨σκοτωθούν» ο ρουφιάνος με το πηλίκιο και ο εκατομμυριούχος ενεχυροδανειστής, γιατόι το «καρφί», αντί να πάρει τον Ριχάρδο, πήρε άλλον-μάλλον τον Τούρκο «Μουράτ»- με αποτέλεσμα  η επιχείρηση της αστυνομίας να χαλάσει αλλά μόνον προσωρινά.
Συγκεκριμένα:
Είκοσι οχτάχρονος αστυνομικός της Ασφάλειας Επισήμων ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έδινε πληροφορίες στον «Βασιλιά του χρυσού» Ριχάρδο. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου.
 ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΧΟΝΤΡΟ»
Όλος ο διάλογος που «καίει» τον αστυνομικό, αφορά την  «απ’ ευθείας» ενημέρωση στο Ριχάρδο, που όφειλε και δεν… έκανε ο αστυνομικός προφανώς για κάποιους άλλους λόγους . Πάντως εξ αιτίας αυτής της «ενημέρωσης» σε άλλον, αναβλήθηκαν τα σχέδια των διωκτών τους για της 25 Οκτωβρίου, είναι αυτούσιος και έχει ως  εξής:
Ενεχυροδανειστής – ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: (…) Καλησπέρα, έχω στεναχωρηθεί. Μου λέει ο (…) ότι ήξερες κάτι για εμένα και δεν μου είπες τίποτα και μάλλον θα τελειώσουμε την συνεργασία μας, να ξέρεις.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: (…) Αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Τι δεν λέγονται; Δηλαδή να σε κάνω τι εάν δεν με ενημερώνεις για κάτι; Άρα πρέπει να βρεις μια δουλίτσα άλλη να σταματήσουμε.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σήμερα το έμαθα και κατευθείαν μόλις το έμαθα πήρα τον (…)
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Ναι, τί έμαθες; Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ωραία. Αυτό που ήταν το έχω πει ήδη στον (…)
Εγώ θέλω να βρεθούμε σήμερα το βράδυ και να τα πούμε από κοντά
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Να βρεθούμε τι; Εγώ δηλαδή είμαι ο μ…ς και δεν με ενημερώνεις; Τι να σε κάνω εάν δεν με ενημερώνεις σε τέτοια ρε συ;
Πηγή ➤makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου