Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ειδικοί Φρουροί: Ζητούν ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Απαράδεκτο να φιλιέται αστυνομικός κάτω από την ελληνική σημαία

Ειδικοί Φρουροί: Ζητούν ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Απαράδεκτο να φιλιέται αστυνομικός κάτω από την ελληνική σημαία


Police-Voice blog ➤
Ο Στράτος Μαυροειδάκος χαρακτηρίζει τη φωτογραφία του αστυνομικού εξοργιστική. Αφήνει αιχμές για τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ…
Η φωτογραφία του υπαστυνόμου Λώλη, να φιλιέται με άντρα κάτω από την ελληνική σημαία, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στους κόλπους της αστυνομίας.
Από χθες η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε από το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, για τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο. Με δηλώσεις του, ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα και αφήνει αιχμές για τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Μαυροειδάκος: Η εικόνα του αξιωματικού είναι εξοργιστική
«Η εικόνα ενός αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω απ’ την ελληνική σημαία είναι εξοργιστική. Όταν βλέπουμε είτε άνδρα είτε γυναίκα να φιλιέται κάτω από μία ελληνική σημαία, εξευτελίζεται το μεγαλύτερο σύμβολο του έθνους που είναι η ελληνική σημαία.»
«Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει και το εθνόσημο και τη στολή της Ελληνικής Αστυνομίας που εκατοντάδες συνάδελφοι μου έχουν δώσει τη ζωή τους και καθημερινά, είναι στο πεζοδρόμιο τιμώντας τη στολή τους…
Αφού αυτός ο συγκεκριμένος κύριος, για προσωπικούς του λόγους και επειδή θέλει να διαφημιστεί στις κοινότητες που ανήκει κάνει αυτά τα πράγματα και μιλάει εκ μέρους της Αστυνομίας και δεν έχει συμβεί τίποτα μέχρι τώρα. Πρέπει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας αφού κανένας Αρχηγός μέχρι τώρα και κανένας Υπουργός δεν τον έχει βάλει στη θέση του. Πρέπει, άμεσα, το ζητάμε επιτακτικά, στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών να επέμβει Εισαγγελέας.»
Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. Μήπως κανείς απ τους σοβαρούς αξιωματικούς των ΕΔΕ στην Κατεχάκη να δει εξονυχιστικά τον Ποινικό Κώδικα για τα ποινικά κ μετα για τα πειθαρχικά παραπτώματα του κιναιδου Λώλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως κανείς απ τους σοβαρούς αξιωματικούς των ΕΔΕ στην Κατεχάκη να δει εξονυχιστικά τον Ποινικό Κώδικα για τα ποινικά κ μετα για τα πειθαρχικά παραπτώματα του κιναιδου Λώλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/takis.kalos.733/videos/202377940656450/ απορω γιατι δεν τον εχουν διωξει ακομα εχει ρεζιλεψει ολα τα παιδια που μαχωνται την εγκληματικοτητα τι να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΒ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καποιοι αλλοι αξιωματικοι τιμωρουν με το παραμικρο τους κατωτερους για ασήμαντα πραγματα όπως ότι δεν ηταν ξυρισμένος και λοιπα....ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,,,,, ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ,,, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΛΩΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή