Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ! Καρβάνια από όλη την Ελλάδα και την ΣΚΛΑΒΑ πατρίδα ετοιμάζονται για την κηδεία του Εθνομάρτυρα

Καρβάνια από όλη την Ελλάδα και την ΣΚΛΑΒΑ πατρίδα ετοιμάζονται για την κηδεία του Εθνομάρτυρα


Police-Voice blog ➤
Χατακτηριστικό Παράδειγμα η ανακοίνωση του Συλλόγου από τους Βουλιαράτες που ακολουθεί:
Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.
Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..
Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.
Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779
Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.
Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του…
Εκ του Συλλόγου

ΚΛΕΦΤΕΣ! Οι Κατσαπλιάδες της Αλβανικής Αστυνομίας, λήστεψαν και τη μάνα του Κατσίφα – ΑΡΠΑΞΑΝ τσουβάλια με καρύδια και ρόδια, από το φτωχικό του Ήρωα


1
Για όσους πίστευαν οτι ο όρος Κατσαπλιάς ήταν πολύ βαρύς για τους Αλβανούς …ας ρίξει μια ματιά στις Καταγγελίες των συγγενών του Κώστα … Χαρακτηριστικά ο Γαμπρός του αναφέρει !

«Ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά στις Βουλιαράτες», δηλώνει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου παρόντος και του ιδίου.
Σύμφωνα με τον γαμπρό του, ο Κατσίφας είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό όπου βρισκόταν, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί και την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων.
Αυτό, είπε, φαίνεται και από το «γαλήνιο ύφος» της σορού του. Σήκωσε τα χέρια του και φώναξε: «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Βόρεια Ηπειρος».
«Ηταν όρθιος και κοιτούσε τους εκτελεστές στα μάτια», υπογραμμμίζει. …Για αυτό και οι Κατσαπλιάδες Σκύλιασαν !!
Ο Βαγγέλης Σακελλαράκης υποστήριξε επίσης ότι ο Κατσίφας δεν σκότωσε κανέναν και αν ήθελε να το κάνει θα το έκανε. Κατά την άποψή του τα πυρά του ήταν άσφαιρα.
Είπε ακόμη ότι ο 35χρονος είχε στοχοποιηθεί από τους Αλβανούς εδώ και 4-5 χρόνια γιατί θεωρούσαν ότι ξεσήκωνε τη μειονότητα ενώ ήθελε να κτίσει και μια εκκλησία.
Αποκάλυψε επίσης ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί επί 4 με 5 ώρες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του 35χρονου με full face μάσκες. Αφού μπήκαν μέσα χτύπησαν την μητέρα του Κωνσταντίνου και την πίεζαν να μιλήσει Αλβανικά.
Στο τέλος οι Κατσαπλιάδες άκουσον -άκουσον …’Αρπαξαν από το φτωχικό σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια ,που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

1 σχόλιο: