Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΤΟΥ Giorgos Spyropoulos ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Πεθαίνοντας στις Εσχατιές της Ελλάδος υπηρετώντας τριάντα χρόνια ένα κράτος που στο τέλος σε πετάει σαν το σκυλί σταμπέλι, αρνούμενο να μεταφέρει την σωρό σου στην γενέτειρα σου!

ΤΟΥ Giorgos Spyropoulos ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Πεθαίνοντας  στις Εσχατιές της Ελλάδος υπηρετώντας τριάντα χρόνια ένα κράτος που στο τέλος σε πετάει σαν το σκυλί σταμπέλι, αρνούμενο να μεταφέρει την σωρό σου στην γενέτειρα σου


Police-Voice blog ➤
Πεθαίνοντας στις Εσχατιές της Ελλάδος
Εις μνήμην του συναδέρφου Γιώργη Σταυρακάκη,που πέθανε αποσπασμένος στις Εσχατιές της Ελλάδος !
Έφυγε νωρίς από την ζωή ,λίγο πριν εκτελέσει την υπηρεσία του σε κάποιο χοτ σποτ των Δωδεκανήσων , διαφυλάσσοντας την "κοινή ειρήνη" , μακριά από την μάνα Κρήτη για να σπουδάσει τα παιδιά του!

Τα εξοδα μεταφοράς της Σωρού απο τα Δωδεκάνησα στην Κρήτη,τα ανέλαβε το συνδικαλιστικό σωματείο αστυνομικών Ηρακλείου, διότι το κράτος είναι ανίκανο να μεταφέρει την σωρό ενός νεκρού αστυνομικού που έφυγε από τον τόπο του για να υπερασπιστεί την "κοινή ειρήνη" και την χρηματοδοτούμενη εισβολή χιλιάδων Ασιατών στην πατρίδα μας!

Ένας ένστολος λοιπόν χάνει την ζωή του εκτελών το καθήκον και η πολιτεία αρνείται να επιστρέψει την σωρό του με δικά της έξοδα στην γενέτειρα του!


Αντί αυτού τα συνδικάτα αναλαμβάνουν τον ρόλο ,του ότι έχει απομείνει από αυτό που ακόμα ονομάζεται κράτος,και πληρώνουν τα έξοδα μεταφοράς του νεκρού!


Την ίδια ώρα στην φωτογραφία τα λουκούλια γεύματα της υπουργού Γεροβασίλη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος ,που κάποια στιγμή θα το πουλούσαν για εξοικονόμηση χρημάτων προκαλούν και τον πιο αναίσθητο πολίτη!


Πεθαίνεις υπηρετώντας τριάντα χρόνια ένα κράτος που στο τέλος σε πετάει σαν το σκυλί σταμπέλι, αρνούμενο να μεταφέρει την σωρό σου στην γενέτειρα σου!


Πεθαίνεις για ένα κράτος που σαράντα χρόνια το βιάζουν , κλέφτες, απατεώνες,λιμοκοντόροι,γλύφτες,γλίτσες,και ψεύτες, αρνούμενοι να σε τιμήσουν και να ελαφρύνουν την οικογένεια σου έστω και στο βιολογικό άδικο τέλος σου!


Δυστυχώς ρε Γιώργη ,δεν εισουν ούτε ο Ζακ,ούτε κανένας περίεργος του γούστου τους!


Εισουν και εσύ όπως όλοι μας ένας "μπάτσος"


Αιωνία σου η μνήμη και καλοστραθιά να έχεις ,
για κεια που πόρισες νωρίς κανείς δεν το αντέχει!



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 
Πηγή ➤Giorgos Spyropoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου