Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σαλβίνι μοιράζει…πόνο! Πάμελα Άντερσον: «Είσαι φασίστας» – Ο Ιταλός ΗΓΕΤΗΣ την έκανε «μπουρλότο» με απελάσεις 2.000 λαθρο μεταναστών

Ο Σαλβίνι μοιράζει…πόνο! Πάμελα Άντερσον: «Είσαι φασίστας» – Ο Ιταλός ΗΓΕΤΗΣ την έκανε «μπουρλότο» με απελάσεις 2.000 λαθρο μεταναστών


Police-Voice blog ➤
Θίχτηκε το «σαχλοκούδουνο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Πάμελα Άντερσον από τον νέο μεταναστευτικό νόμο που πέρασε ο Μ.Σαλβίνι στην Ιταλία και άρχιζε να «πυροβολεί» τον Υπουργό Εσωτερικών και Αντιπρόεδρο της Ιταλίας χαρακτηρίζοντας τον «φασίστα».
Σύμφωνα με τον νέο μεταναστευτικό νόμο του Σαλβίνι  αναμένονται ριζικές αλλαγές που μεταμορφώνουν την Ιταλία με 2.000 απελάσεις μεταναστών κάθε μήνα αρχής γενομένης από 1η Ιανουαρίου 2019!
Εξοργισμένοι πολλοί οπαδοί του Μ.Σαλβίνι αντέδρασαν δίνοντας και το βίντεο στη δημοσιότητα με την ιταλική Αστυνομία να ρίχνει «ξύλο» στους γνωστούς «Αntifa». Χιλιάδες Ιταλοί υμνούν τον Μ.Σαλβίνι για την τάξη που βάζει στην χώρα. Ομως αυτό δεν άρεσε στην Πάμελα Άντερσον.
Η Πάμελα Άντερσον, γνωστή για τον «ακτιβισμό» της σε πολλά διεθνή θέματα, στράφηκε κατά της ιταλικής κυβέρνησης γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter ότι ανησυχεί για τη χώρα, καθώς της θυμίζει πλέον «τη δεκαετία του 1930, όπου υπήρχε φόβος και ανασφάλεια σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας και όπου συνέβαιναν καθημερινά επιθέσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες».
Thoughts from Italy 🇮🇹

Italy is a beautiful country and I love it so much, from its food to its fashion, from its history to it’s arts, but I am very worried about the current trends which are reminding me of the 1930s,
2.378 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Επιπλέον, στράφηκε προσωπικά κατά του Σαλβίνι, λέγοντας ότι η ιταλική κυβέρνηση τείνει προς ένα νέο είδος φασισμού με την αντιμεταναστευτική της πολιτική.
Ο Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να της απαντήσει θυμίζοντας τις εποχές που η ξανθιά ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, αναρτώντας μάλιστα μια φωτογραφία της με κόκκινο μαγιό από τότε.
Στην ανάρτησή του, ο Σαλβίνι έγραψε:
«Με πόνο, ως φανατικός θαυμαστής του Baywatch διάβασα τα σχόλια της Πάμελα».
Έβαλε δε μια προ εικοσαετίας σέξι φωτογραφία της, γράφοντας «Εκείνη δεν θα είναι εκεί. Όλοι στη Ρώμη στις 8 Δεκεμβρίου» για να προωθήσει μια ομιλία του.

: "Salvini non è la soluzione, le tendenze attuali in Italia mi ricordano gli anni '30". 😱
Ahimè, con dolore, da affezionato spettatore e fan di "", lei questo sabato a Roma non ci sarà. 😔
1.534 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου