Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ», ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ  «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ», ΛΕΕΙ  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ....


Police-Voice blog ➤
Να επιβάλλουν τους μετανάστες στη χώρα μας επιχειρούν από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν με ψέμματα τη διακυβέρνηση της χώρα, επιχειρούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την συμφωνία των Πρεσπών; Το ότι ταίζουμε χιλιάδες δολοφόνους ισλαμιστές στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα; Το ότι «πρώτα είναι ο ξένος και μετά ο Έλληνας»;
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέβασε ένα εξοργιστικό σχόλιο με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών που ζούμε που μόνο γέλιο αλλά και οργή προκαλεί. Αφιερωμένο – όπως λέει – «στους πάσης φύσεως ρατσιστές» σημειώνει:
«Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από ‘Αραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτούς ψηφίσατε, αυτούς βιώνουμε. Μια ομάδα κομμουνιστών που έχουν βάλει σκοπό όχι το καλό της χώρας αλλά την κατάλυση του κράτους και κάθε τι ελληνικού. Έτσι για να μην μας λένε οι ξένοι… φασίστες.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ GR 

ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ! «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ», ΛΕΕΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Αφου είσαι αθεος ρε βλάκα γιατί μιλάς για τον Χριστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι χειρότερο σε αυτή την ψευδοκυβερνηση είναι αυτός ο άνθρωπος, απορω ποιοι τον εψηφησαν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή