Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: TΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

: TΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Police-Voice blog ➤
Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει την Τετάρτη 16.01.2019 συνταξιούχος αστυνομικός στη Σκάλα Λακωνίας. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:30. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Από το πρωϊ αστυνομικοί είχαν μεταβεί στην οικία του προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Ο αστυνομικός διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης και διασωληνωμένος αυτή την ώρα μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, περίπου στις 2 το μεσημέρι, κλήθηκε η αστυνομία να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό στη Σκάλα, με έναν 60χρονο συνταξιούχο, ο οποίος απειλούσε ότι θα αυτοπυροβοληθεί.
Στο περιστατικό έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ..
Τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε, ο 60χρονος αυτοπυροβολήθηκε, ενώ τραυματίστηκε στο πόδι και ο μεγάλος του γιος, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το συμβάν.
Ο 60χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την κατάσταση της υγείας του.
Πληροφορίες από apela.gr και flynews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου