Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! ! ο Τσίπρας ξεκινάει περιοδεία στην Μακεδονία…!

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Επιχείρηση… damage control στον ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών. «Μπροστάρης» ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που… φεύγει για Μακεδονία.
Στη Μακεδονία θα βρεθεί μέσα στον Μάρτιο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας που θα κάνει στην Βόρεια Ελλάδα.
Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε απαραίτητη από τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος καθώς στην περιοχή επικρατεί αρνητικό κλίμα για το κυβερνών κόμμα εξ αίτιας της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο Τσίπρας και το… σχέδιο
Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί αισθητή δημοσκοπική πτώση στην Βόρεια Ελλάδα μετά την ψήφιση της συμφωνίας από την Βουλή. Παράλληλα τα κομματικά στελέχη αλλά και οι βουλευτές του κόμματος δέχονται σε καθημερινή βάση επιθέσεις από ακραία στοιχεία γεγονός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Έτσι θεωρήθηκε από τα κομματικά στελέχη σκόπιμο να πάει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην περιοχή προκειμένου να μιλήσει με τους κατοίκους,να εξηγήσει την φιλοσοφία της συμφωνίας και να αντιμετωπίσει όσους αντιδρούν με βίαιο τρόπο.
Φυσικά τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται ότι η κίνηση αυτή εμπεριέχει και τον φόβο ακραίων επεισοδίων από εθνικιστές και ακροδεξιούς. Παρ όλα αυτά ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να κάνει την κίνηση καθώς όπως λένε οι συνεργάτες του η λύση του προβλήματος μπορεί να έρθει μόνο με την αντιμετώπιση του.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου