Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ. Πρόκειται για επίσημη διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου (ΈΓΓΡΑΦΟ)

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Πρόκειται για επίσημη διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου
Με έγγραφό του ο νέος διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών «παραγγέλλει» την «μη απαγγελία συνθημάτων» κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και απειλεί με πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις. Το έγγραφο με το οποίο το Λιμενικό απαγορεύει στους ΟΥΚαδες που θα συμμετάσχουν στην στρατιωτική παρέλαση να φωνάζουν συνθήματα αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά.
Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο το οποίο αποτελεί επίσημη διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και αναφέρεται στα συνθήματα που λένε τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδα τη στιγμή που παρελαύνουν. Αναλυτικότερα το έγγραφο όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr με θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». Βέβαια η λέξη απαγγελία είναι γραμμένη λανθασμένα «απαγγελεία»!
limenikos-430x600
Δυστυχώς η Τρομοκρατία των Κατσαπλιάδων έχει περάσει και στις Ειδικές Δυνάμεις.
Ο νέος Διοικητής των Βατραχανθρώπων του Λιμενικού ΜΥΑ/ΛΣ, Πλοίαρχος Γιάννης Παπαδάκης ανέλαβε καθήκοντα Διοικητού πριν λίγες ημέρες. Πριν λίγους μήνες τον είχαν φέρει πίσω από την Αποστρατεία του και τον είχαν αφήσει στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά χωρίς Αρμοδιότητες, έτσι απλά σε ένα γραφείο. Τώρα τον έκαναν Διοικητή της ΜΥΑ/ΛΣ για δεύτερη φορά
Η Καρέκλα θέλει και τα Ανταλλάγματά της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου